Μουντιάλ 2022: Η εξάρα δεν χωνεύεται και η Κολομβία του παίρνει το κεφάλι… (photos)

Μουντιάλ 2022: Η ομοσπονδία της Κολομβίας οδηγεί στην έξοδο τον Κάρλος Κεϊρός μετά την ντροπιαστική ήττα με 6-1 από το Εκουαδόρ.

Ο Κάρλος Κεϊρός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Κολομβίας.

Ο 67χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο μεταξύ άλλων της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βοηθός και φυσικά της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας, ανέλαβε την Κολομβία τον Φλεβάρη του 2019, προκειμένου να την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Στα δύο τελευταία ματς, ωστόσο, μέτρησε δύο βαριές ήττες. Η πρώτη εντός με 0-3 από την Ουρουγουάη και η τελευταία την Τρίτη, όπου συνετρίβη εκτός έδρας με 6-1 από το Εκουαδόρ, με αποτέλεσμα η Κολομβία να είναι στην έβδομη θέση στη ζώνη των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής.

Αυτή η εξάρα δεν χωνεύεται και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το διαζύγιο. Το πρόβλημα, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αποζημίωση. Στο συμβόλαιο το Κεϊρός προβλέπεται ρήτρα 2 εκατ. δολλαρίων και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας προσπαθεί να ρίξει το ποσό.Ο πρόεδρος Ραμόν Γεσούρουν, πάντως, έχει διαμηνύσει στον Κεϊρός ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μετά το ντροπιαστικό 6-1.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss