Μούρτος: «Με πάθος απέναντι στον Άρη»

Στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σπύρος Μούρτος τόνισε πως στη Λάρισα έχουν τις δυνατότητες για να φθάσουν στην παραμονή, ενώ μίλησε και για έξτρα κίνητρο στο παιχνίδι με τον Άρη

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού των Θεσσαλών:

«Στην προηγούμενη αγωνιστική (15η) της Stoiximan Basket League, καταθέσαμε και την ψυχή μας στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, την οποία νικήσαμε στον πρώτο γύρο.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στις επικρατήσεις που θα μας εξασφαλίσουν την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Η αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολη. Οι δύο αντίπαλοι επιθυμούν το ίδιο αποτέλεσμα, άρα η «μάχη» αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μελετούμε το παιχνίδι των «κίτρινων», έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο. Θα αγωνιστούμε με αυταπάρνηση και πάθος.

Ο αθλητισμός ενώνει και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τους κατοίκους κυρίως του Δαμασίου, του Μεσοχωρίου και της Λάρισας που δοκιμάζονται από τον εγκέλαδο τις τελευταίες ημέρες. Μία νίκη δεν τους λύνει τα προβλήματα, ωστόσο, θα τους προσφέρει μερικά λεπτά χαράς».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss