Μπακς: Έκοψαν τον Ιλιασόβα, “ναυαγεί” του Μπογκντάνοβιτς

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Οι Μιλγουόκι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος θα πήγαινε στους Σακραμέντο Κινγκς ως ένα από τα ανταλλάγματα για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Οι Κινγκς και οι Μπακς ήλπιζαν να συμφωνήσουν με το άνοιγμα της free agency, το βράδυ της Παρασκευής (21/11, 01:00 ώρα Ελλάδας), όταν ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ομάδων και παικτών. Ωστόσο, ο Μπογκντάνοβιτς σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά ως free agent και να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Στην αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων η οποία δεν ολοκληρώθηκε, ο Μπογκντάνοβιτς επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τους Μπακς για τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ερσάν Ιλιασίβα και Ντι Τζέι Γουίλσον.

Όμως οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Ιλιασόβα λύνοντας το συμβόλαιό του, κάτι που δείχνει ότι η συμφωνία “ναυάγησε”.

Μάλιστα, το NBA ξεκίνησε έρευνα για τη συμφωνία που δεν έγινε ποτέ, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει πριν από το άνοιγμα της free agency!

Πλέον, οι Μπακς, οι οποίοι απέκτησαν τον Τζρου Χόλιντεϊ, θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόρντον Χέιγουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς, απορρίπτοντας τα 34 εκατομμύρια δολάρια που θα λάμβανε την ερχόμενη σεζόν! Ήδη οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss