Μπακς: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κόνατον, ενδιαφέρον για Όγκουστιν

Μετά την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ, οι Μιλγουόκι Μπακς συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Πατ Κόνατον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μπακς και ο Πατ Κόνατον συμφώνησαν σε μια διετή επέκταση συμβολαίου συνολικής αξίας 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά το “ναυάγιο” με τον Μπογκντάν Μπογκντάνοβιτς και την υπογραφή του Γουέσλι Μάθιους στους Λέικερς, η ανανέωση του Πατ Κόνατον έγινε υψηλότερη προτεραιότητα για το Μιλγουόκι, που πέτυχε μια πολύ καλή συμφωνία, καθώς η δεύτερη χρονιά είναι με team option.

Ο Κόνατον τελείωσε την περασμένη σεζόν με μέσο όρο 5,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 0,4 κλεψίματα, 0,5 μπλοκ και 0,8 εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι. Η αξία του στο rotation των Μπακς είναι σημαντική, αφού ο δυναμικός και αθλητικός γκαρντ-φόργουορντ προσφέρει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα “ελάφια” έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πόιντ γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ, Ντι Τζέι Όγκουστιν.

Θυμίζουμε, ότι παρελθόν από τους Μπακς αποτελούν ο Ερσάν Ιλιασόβα και ο Ρόμπν Λόπεζ, ο οποίος συμφώνησε με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Με τα τωρινά δεδομένα, η πεντάδα των Μπακς την ερχόμενη σεζόν θα αποτελείται από τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Κρις Μίντλετον, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπρουκ Λόπεζ.

Είναι δεδομένο όμως, ότι για να κρατήσουν τον MVP και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουν κι άλλες κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ τους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss