Μπαρτζώκας: “Δύσκολος αντίπαλος η Βιλερμπάν” – Έλις: “Να χτίσουμε μομέντουμ” (vid)

Μπαρτζώκας

Μετά το “διπλό” στο Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην αυριανή (15/1, 21:30) εντός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, στην οποία αναφέρθηκαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Οκτάβιους Έλις.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε:

“Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Δύσκολος αντίπαλος, ειδικά μετά την βαριά ήττα τους από τον Παναθηναϊκό. Αξίζουν καλύτερη θέση στην βαθμολογία, με βάση την αθλητικότητα και το ταλέντο που έχουν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε εκπλήξει θετικά και αρνητικά. Μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην καλή της ημέρα, έχει αθλητικότητα, έχει μεγάλα κορμιά πρέπει να έχεις υπομονή για να βρεις καλές επιλογές, είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών κάθε και κατοχή μετράει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσει από το μυαλό κανενός ότι είναι ένα παιχνίδι εύκολο. 

Ο Χάρισον έκανε κανονικά προπόνηση, ο Μάρτιν όμως δεν προπονήθηκε χθες και μάλλον δεν θα προπονηθεί και σήμερα. Πονάει. Είναι ένας τραυματισμός που δεν μπορεί να πάθει κάτι χειρότερο, αλλά έχει πόνο. Και προχθές έπαιξε με ένεση. Ο Παπανικολάου είναι εκτός. 

Έχουμε συζητήσει με την ομάδα ότι πλέον δεν υπάρχει χαλάρωση. Αν θέλουμε να μείνουμε στους στόχους, δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάποιου είδους χαλάρωση. Είναι κρίσιμο κάθε παιχνίδι και αυτό θα φανεί στο τέλος της φετινής σεζόν. Ίσως οι νίκες που χρειάζεσαι για να μπεις στα playoffs, να είναι περισσότερες φέτος. Ακόμα και αν είναι νωρίς, αλλά κάθε παιχνίδι μετράει”. 

Οκτάβιους Έλις

Ο Οκτάβιους Έλις είπε για την αυριανή αναμέτρηση:

“Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που για κάποιον λόγο είναι χαμηλά. Συνολικά έχουν πολύ ταλέντο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και τα ριμπάουντ.

Πρέπει να κοντράρω την ενέργεια του Φολ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα και εγώ θα πρέπει να βγάλω ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση και να τον κουράσω.

Έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σε αυτό το σημείο έχουμε γίνει πιο πολύ ομάδα και είναι μια καλή ευκαιρία να χτίσουμε ένα μομέντουμ”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Μπαρτζώκα και Έλις:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss