Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδια για 40 λεπτά»

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του, αλλά όχι από την εμφάνιση που εν μέρει την θεώρησε φυσιολογική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την νίκη της ομάδας του: “Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι για το ξεκίνημα της σεζόν. Χωρίς πολύ ποιότητα. Φυσιολογικό. όλοι παλεύουν για να φτάσουν τους 80 πόντους. Μέχρι στιγμής το επίπεδο δεν είναι αυτό που έχουν πραγματικά οι ομάδες. Προφανώς ένα τέτοιο ματς ήταν και αυτό. Άλλωστε είναι ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Τα ποσοστά στα τρίποντα ήταν πολύ κακά. Προσπαθούσαμε να ελέγξουμε το ματς και στα 40 λεπτά. Μεγάλη νίκη για εμάς. Μπράβο στα παιδιά που πήραν τα ριμπάουντ. Ήταν σημείο “κλειδί”.”

Για τις τελευταίες φάσεις είπε “Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη στην τακτική μας. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε 14 πόντους, κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε, δεν προστατέψαμε την μπάλα αλλά βρήκαμε τις αδυναμίες στην άμυνα του Παναθηναϊκού.
Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.
Για την απουσία του Ολυμπιακού: “Φυσικά θα ήθελα να βλέπω περισσότερα ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Το θέλουν και οι δυο. Ειδικά τώρα που δεν έχουμε πολλές επιλογές στην ζωή μας. Δυστυχώς θα παίξουμε μόνο δύο φορές. Εμένα μου έλειψαν αυτά τα ματς. Παρά το ότι έχω έρθει πολλές φορές. Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα. Χωρίς κόσμο δεν έχει σημασία το ματς. Ακόμα και αν είναι εχθρικός απέναντί σου”.

Για το αν ήταν επηρεασμένοι οι παίκτες: “Πρέπει να μπεις στο μυαλό των παικτών. Το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν χαμηλό και δεν έχει να κάνει με τον κόσμο. Έχουμε καλύτερη επικοινωνία, επειδή δεν έχει φασαρία αλλά τα συναισθήματα που κρίνει ο κόσμος λείπουν. Αλλά για να μην κάνω υποθέσεις θα πω απλά ότι το μπάσκετ είναι φτιαγμένο για να έχει κόσμο. Πρέπει να κερδίζεις και με τον εχθρικό κόσμο”.

Για τα χαμένα ελεύθερα σουτ: “Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι είναι ξεκίνημα. Οι ομάδες που έχουν κορμό, αλλά και τον ίδιο προπονητή είναι πιο έτοιμες και επίσης υπάρχουν ομάδες που τελείωσαν την σεζόν πολύ πιο αργά από την Ελλάδα. Η Βαλένθια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει καλά. Οι ομάδες που έχουν προπονητή που έχει δουλέψει στην Αμερική είναι πολύ πιο έτοιμες. Όπως η Φενέρ ή η Ζαλγκίρις”.

Για την χρησιμοποίηση του Σλούκα: “Ήταν τακτικό που δεν έπιαξε. Έχουμε 12 παίκτες. Του πιστεύουμε όλες και κάνουμε επιλογές. Κάποιες φορές σωστές κάποιες φορές λάθος”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss