Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ: «Υπογράφεις ή φεύγεις»

Η Μπαρτσελόνα δείχνει διατεθειμένη να πάει το θέμα στα άκρα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει άμεσα, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2022.

Σύμφωνα με το «ESPN» οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον Ντεμπελέ ως ελεύθερος την επόμενη σεζόν και έτσι θα του δώσουν ένα «τελεσίγραφο», είτε να υπογράψει στην επέκταση του συμβολαίου του, είτε να φύγει από την ομάδα. 

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι στο καλύτερο σημείο τους από την περσινή σεζόν, όπου η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού αλλά τελικά η υπόθεση δεν έκλεισε. Ο Ντεμπελέ έμεινε στο ρόστερ, έχοντας 44 συμμετοχές την φετινή σεζόν. Όμως ο Γάλλος δεν «καίγεται» για να ανανεώσει, έχοντας το μυαλό του στην Εθνική ομάδα. 

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της δεν μπορεί να περιμένει και θέλει άμεσα να γνωρίσει τις προθέσεις του Ντεμπελέ ώστε αν δεν ανανεώσει, τότε να μπορέσει να τον παραχωρήσει και να πάρει ένα σημαντικό ποσό. 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss