Μόδα και αριστοκρατία: 7 γαλαζοαίματες που έγιναν μοντέλα

Aυτά είναι τα μοντέλα με βασιλική καταγωγή που πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες του Παρισιού και του Μιλάνου!

Ο όρος «γαλαζοαίματος» για αιώνες αναφερόταν στα άτομα με τίτλους «ευγενείας» σε όλο τον κόσμο. Οι αριστοκράτες ονομάστηκαν, μεταφορικά, έτσι γιατί υποτίθεται πως είχαν λευκό δέρμα και οι μπλε φλέβες τους φαίνονταν πιο έντονα.

Σίγουρα, το να έχεις μία «γαλαζοαίματη» ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια ενός luxury brand είναι κάτι που οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας επιθυμούν. Η μόδα και η αριστοκρατία ήταν πάντα συνδεδεμένες, αλλά σήμερα βλέπουμε περισσότερα μοντέλα με royal καταγωγή να προωθούν οίκους μόδας πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Από την Charlotte Casiraghi και την Beatrice Borromeo έως την Lady Kitty Spencer, η «νέα γενιά» των κοριτσιών με βασιλικές ρίζες πρωταγωνιστεί στα catwalks. Πριν από αυτές συναντούσαμε συχνά σε περιοδικά και καμπάνιες την Inès de la Fressange, την Loulou de la Falaise και την Stella Tenant που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Πάνω απ’ όλα, οι λάτρεις της μόδας γοητεύονται από αυτές τις γυναίκες από την «υψηλή κοινωνία», από το ωραίο τους στυλ, την αριστοκρατική τους καταγωγή, τον μεγαλειώδη τρόπο ζωής τους και τη δυνατή τους προσωπικότητα.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι 7 απόγονοι «γαλαζοαίματων» που έγιναν μοντέλα.

Δες επίσης: 7 παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με non-skinny jeans για να δείχνει η σιλουέτα σου απλά υπέροχη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss