Μόνο εδώ – Το νομικό τέχνασμα του Κούγια για ν΄αποφυλακίσει τον Λιγνάδη – nassosblog.gr

Ο Κούγιας αποκαλύπτει για πρώτη φορά, μιλώντας στη Μάγδα Τσέγκου, πότε και πως,  μπορεί να βγει από την φυλακή ο εντολέας του, αλλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού απαντάει στο ερώτημα, αν πιστεύει πως πρόκειται για ένα δικαστικό σκάνδαλο και αν θεωρεί ακόμη και τώρα πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αθώος.

Ανάμεσα σε άλλα λέει :

«Έχουμε συζητήσει όλες τις εκδοχές πριν αποφασίσουν η κυρία ανακριτής κι ο κύριος εισαγγελέας την προσωρινή του κράτηση. Είχαμε συζητήσει ποιες είναι οι εκδοχές. Του είπα ποιες είναι οι δυνατότητες όταν κάποιος κρατάει τα προσωρινά και το ξέρει και ο ίδιος. Είναι συνειδητοποιημένος. Η μία περίπτωση είναι να κάνουμε προσφυγή στην διάταξη που τον κρατά προσωρινά, της ανακρίτριας και του εισαγγελέα και αυτό γίνεται εντός πέντε ημερών και έχει ως αποτέλεσμα να βγει εντός ενός μηνός. Όμως εγώ δε γνωρίζω αν θα το κάνω, γιατί δεν έχω κάνει ποτέ προσφυγή σε διάταξη στα τόσα χρόνια. Μάλλον, θα ενισχύσω ακόμη περισσότερο το «οπλοστάσιο»του κυρίου Λιγνάδη με αποδεικτικά στοιχεία, που δεν θέλω να αποκαλύψω τώρα, ώστε να κάνω μετά από αυτή την διαδικασία κάποιο αίτημα. Όμως, τις επόμενες μέρες ετοιμάζω κάτι πολύ σοβαρό, που ίσως θα έχει μία πολύ δραστική παρέμβαση στην υπόθεση αυτή. Δεν μπορώ να σας πω τώρα, θα το καταλάβατε στις επόμενες ημέρες.»

-Άρα, η πρώτη περίπτωση είναι ο κύριος Λιγνάδης να βγει από την φυλακή σε ένα μήνα και η δεύτερη περίπτωση, ποια είναι;

«Η δεύτερη περίπτωση θα καθυστερήσει και δύο και τρεις μήνες.»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss