Νέα βίντεο μας δίνουν μια πλήρη εικόνα για το Super Nintendo World στην Ιαπωνία

Και μας παρουσιάζουν όλα τα εκθέματα του θεματικού πάρκου

Μέσω του YouTube καναλιού Universal Parks News Today, ανέβηκαν πολλαπλά βίντεο από επισκέπτες του Super Nintendo World πάρκου της Ιαπωνίας, δίνοντας μια πρώτη εντύπωση στα αξιοθέατα που θα αντικρίσουν οι ενδιαφερόμενοι. Και έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, καθώς σίγουρα πολλοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν να την επισκεφτούν, αφού λήξει η τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας.

Από το παρακάτω σύντομο trailer, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι καλύπτει το περιεχόμενο του καναλιού. Αξιοσημείωτο είναι το πλήθος που βρίσκεται στο πάρκο, πάντα τηρώντας τα μέτρα.

Το πλήθος όμως προκαλεί εντύπωση και για έναν άλλο λόγο. Η περιοχή της Οσάκα είχε τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του ιού, με το άνοιγμα να είχε οριστεί ως 7 Φεβρουαρίου από την Universal Studios Japan. Τα σχετικά βίντεο έγιναν διαθέσιμα 3 Φεβρουαρίου, που προϋποθέτει το άνοιγμα να έγινε νωρίτερα, παρά την προκαθορισμένη ημερομηνία. Όπως και να έχει, ας μην αφήσουμε αυτό να μας χαλάσει την πρώτη ματιά και ξενάγηση σε όλο το πάρκο του Super Nintendo World.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss