Νέα Γυναικεία Μαγιό Calzedonia για το Καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Αν κι εσύ ανυπομονείς για διακοπές και εξορμήσεις στην παραλία τότε ξεκίνα από το να βρεις το ιδανικό μαγιό για το φετινό καλοκαίρι! Και φυσικά μια από τις πρώτες εταιρείες που σου έρχονται στο μυαλό όταν μιλάμε για μαγιό είναι τα Calzedonia. Μάλιστα, η νέα collection Calzedonia είναι εδώ και θα βρεις υπέροχα γυναικεία μαγιό για να εντυπωσιάσεις στην παραλία το καλοκαίρι του 2022!
Η αγαπημένη μας εταιρεία Calzedonia έχει ότι ακριβώς χρειαζόμαστε στην παραλία. Ο συνδυασμός καλής ποιότητας αλλά και μοναδικών σχεδίων είναι τα στοιχεία που κάνουν τα μαγιό τους να ξεχωρίζουν. Ανακάλυψε λοιπόν τα νέα γυναικεία μαγιό Calzedonia για το Καλοκαίρι 2022!
Μοναδικά Μαγιό Calzedonia για το Καλοκαίρι 2022
Μπικίνι από την Calzedonia για το 2022
*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

Τα μπικίνι είναι η πιο δημοφιλής επιλογή σε μαγιό. Στα Calzedonia θα βρεις μια ευρεία γκάμα σε μπικίνι για όλα τα στυλ και γούστα! Συγκεκριμένα, θα βρεις υπέροχα prints, οπως φλοράλ, λαχούρ και tropical που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία ξεχωριστές. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο απλό τότε θα βρεις υπέροχα μονόχρωμα μπικίνι. Φυσικά δεν απουσιάζουν τα μαύρα και τα λευκά μπικίνι που είναι διαχρονικά και δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Εκτός από αυτά όμως μπικίνι σε λιλά, βεραμάν, γαλάζιο και τυρκουάζ αποτελούν μοντέρνες επιλογές.
Όσον αφορά τη γραμμή του μπικίνι σου, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία τότε σε σουτιέν όσο και σε σλιπ ώστε να βρεις εκείνο που ταιριάζει στο σώμα σου. Τα μικροσκοπικά τριγωνάκια έχουν επανέλθει στη μόδα και θα βρεις αρκετά στα Calzedonia. Εκτός από αυτά, στράπλες ή balconette σουτιέν, σταθερά σουτιέν για όσες έχουν μεγάλο στήθος και σουτιέν με ενίσχυση είναι εδώ! Όσον αφορά το κάτω μέρος, ψηλόμεσα σλιπ, brazilian σλιπ ή με κορδονάκια υπάρχουν στη συλλογή των Calzedonia για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!
Αξίζει επίσης να ξέρεις ότι τα Calzedonia έχουν όλες τις νέες τάσεις στα μαγιό: από λούρεξ υφάσματα και παγιέτες μέχρι μπικίνι με σχοινιά και αξεσουάρ, όπως κρίκοι! Όποιο κι αν επιλέξεις λοιπόν θα δείχνεις πολύ στιλάτη!

]]>

Δες επίσης: Οι Μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2022
Ολόσωμα μαγιό Calzedonia 2022
*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

*/
]]>

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μια επιλογή που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Κι όχι άδικα καθώς αν διαλέξεις το σωστό ολόσωμο μαγιό θα δείχνεις εξίσου στιλάτη και θηλυκή όπως αν φορούσες ένα μπικίνι. Στη νέα συλλογή των Calzedonia υπάρχουν ολόσωμα για όλους τους σωματότυπους και τα γούστα. Συγκεκριμένα, από ρομαντικά ολόσωμα σε παστέλ χρώματα ή κλασικά μαύρα μαγιό μέχρι εντυπωσιακά ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ, cut- outs και ξεχωριστή πλάτη! Με άλλα λόγια, ότι κι αν ψάχνεις σε ολόσωμο θα το βρεις στη νέα collection των Calzedonia!
Δες επίσης: Πως να αγοράσεις μαγιό online στο σωστό νούμερο!
Και όλα αυτά που είδες είναι μια δόση μόνο από τα νέα μαγιό των Calzedonia! Για να δεις ολόκληρη τη συλλογή δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα της εταιρείας calzedonia.com/gr. Το σίγουρο είναι ότι όποιο μαγιό κι αν επιλέξεις θα ξεχωρίσεις το φετινό καλοκαίρι!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss