Νέα γυναικεία ρούχα Zini Boutique για το Χειμώνα 2021

Οι χειμωνιάτικες collection έχουν πλέον κυκλοφορήσει στην πλειοψηφία τους, επομένως μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να δεις τις επιλογές σου. Αν το στυλ σου είναι θηλυκό και κομψό τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μια ιδέα από την νέα collection της εταιρείας Zini Boutique για το χειμώνα του 2021!

Αν ψάχνεις ρούχα για το γραφείο, για τη βραδινή βόλτα ή για κάτι πιο επίσημο είναι σίγουρο ότι δε θα ξέρεις ποιο κομμάτι να πρωτοδιαλέξεις! Εξάλλου, η Zini φημίζεται για την ποιότητα και την άψογη εφαρμογή των ρούχων της. Δες λοιπόν τα νέα γυναικεία ρούχα Zini Boutique για το Χειμώνα 2021!

Νέα collection Zini Boutique για το Χειμώνα 2021

Φορέματα και φούστες Zini Boutique

Τα φετινά φορέματα Zini χαρακτηρίζονται από boho prints, βολάν, δαντέλα και διαφάνειες. Τέτοια φορέματα είναι ότι πρέπει αν έχεις να παραβρεθείς σε κάποια επίσημη εκδήλωση αφού είναι κομψά, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά. Φυσικά υπάρχουν και πιο απλά φορέματα, όπως τα πλεκτά, για να φοράς το πρωί και στη δουλειά. Ακόμα όμως και το πιο απλό φόρεμα στα Zini ξεχωρίζει για την ποιότητα του! Μπορείς να βρεις τόσο mini όσο midi και maxi φορέματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο (Αγόρασε το).

Οι χειμερινές φούστες Zini κινούνται στο ίδιο στυλ με τα φορέματα. Έτσι και πάλι θα δεις αρκετά βολάν και prints. Ένα άλλο στυλ φούστας που είναι διαχρονικό και σικάτο είναι οι δερμάτινες. Εδώ λοιπόν θα βρεις υπέροχες δερμάτινες φούστες που μπορούν να μείνουν στην ντουλάπα σου για χρόνια αφού δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα! Βρες όλες τις φούστες εδώ.

Δες επίσης: 5 Φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου!

Παντελόνια Zini

Τα παντελόνια Zini ξεχωρίζουν για την τέλεια εφαρμογή τους και η φετινή χειμωνιάτικη collection περιέχει τα πάντα! Chino παντελόνια σε βολικά χρώματα, ζιπ κιλότ για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, ψηλόμεσα παντελόνια που κολακεύουν το σώμα και δερμάτινα που είναι και φέτος μεγάλη τάση. Η μονοχρωμία κυριαρχεί αλλά θα βρεις και παντελόνια σε μοδάτα και διακριτικά prints, όπως pied-de-poule και καρό. (Αγόρασε το).

Δες επίσης: 5 Παντελόνια που πρέπει να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου!

Μπλούζες και πουκάμισα Zini Boutique

Τα φετινά πουκάμισα Zini θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ! Αν θέλεις κάτι ιδιαίτερο, τα πουκάμισα με τα boho prints είναι για εσένα. Φυσικά υπάρχουν και πουκάμισα μεταξωτά με υπέροχη υφή που δίνουν μια πολυτέλεια στο outfit και είναι ότι πρέπει για κομψά office looks. Για τις πιο casual εμφανίσεις σου υπάρχουν και τα βαμβακερά πουκάμισα.

Όσον αφορά την ποικιλία σε μπλούζες, θα βρεις αρκετές πλεκτές με ιδιαίτερα κοψίματα και χωρίς να προσθέτουν πολύ όγκο. Εννοείται ότι δε λείπει και η τάση της χρονιάς: οι βάτες! Αν θέλεις μια πιο απλή επιλογή τότε ρίξε μια ματιά στα T-shirts που μπορεί να μοιάζουν απλά, όλα όμως έχουν την τσαχπινιά τους, όπως χάντρες και στρας. Βρες όλες τις μπλούζες και τα πουκάμισα εδώ.

Δες επίσης: 5 Ρούχα που θα απογειώσουν την φθινοπωρινή ντουλάπα σου!

Πανωφόρια Zini

άσπρο πλεκτό blazer zini χειμώνας 2021

άσπρο πλεκτό blazer zini χειμώνας 2021

Αν ψάχνεις τα πιο σικάτα blazer για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα τότε πρέπει να δεις τα νέα Zini! Πλεκτά σακάκια και σακάκια με διακριτικά prints δένουν τέλεια στο επαγγελματικό σου ντύσιμο και όχι μόνο. Ακόμα, θα βρεις στιλάτα δερμάτινα jackets που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου (Αγόρασε το).

Αν όσα είδες σου άρεσαν και θέλεις να δεις ακόμα περισσότερα δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα της εταιρείας ziniboutique.com. Εκεί θα βρεις ότι χρειάζεται να αποκτήσεις για ένα χειμώνα γεμάτο στυλ!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss