Νέα σειρά βίντεο «Tough Talks» από τη Ford κατά των διακρίσεων

 Η Ford παρουσιάζει το «Ford Presents Tough Talks», μία νέα σειρά βίντεο που εξετάζει πώς η βιομηχανία αυτοκινήτου και οι κλάδοι πέραν αυτής, μπορούν να καλλιεργήσουν μία κουλτούρα ένταξης και ενότητας για την ΛΟΑΤ+ κοινότητα.
Το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο οικοδεσπότης είναι ο Ουαλός θρύλος των σπορ και ο πρώτος ανοιχτά γκέι επαγγελματίας παίχτης ράγκμπι, Gareth Thomas, παρουσιάζει τη σειρά και συζητά τα ιδιαίτερα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤ+ κοινότητα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αρχικά, συναντά τον Ed Rogers, υπάλληλο της Ford στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ford Pride (της ομάδας πόρων υπαλλήλων ΛΟΑΤ+ της Ford) και ιδρυτής και πρόεδρος του Driving Pride, ενός δικτύου σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία αφιερωμένου στην καταπολέμηση των διακρίσεων στον κλάδο.

[embedded content]
Η Charlie Martin, Βρετανίδα οδηγός αγώνων και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των διεμφυλικών είναι το επόμενο άτομο που κάθεται στη θέση του συνοδηγού για να μιλήσει σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη «μετάβαση» στο περιβάλλον ενός ανδροκρατούμενου σπορ. Μετά παίρνει εκείνη το τιμόνι, οδηγώντας στα όριά του σε μία ανάβαση το Very Gay Raptor, ένα pickup το οποίο δημιούργησε η Ford και δίνει το παρών σε όλη τη διάρκεια του βίντεο.
Κάθε επεισόδιο του Tough Talks θα φιλοξενεί συζητήσεις ανάμεσα στον Gareth Thomas και επιφανή μέλη της ΛΟΑΤ+ κοινότητας και των συμμάχων της (straight άτομα που υποστηρίζουν ενεργά την ισότητα και τη δίκαιη μεταχείριση της ΛΟΑΤ+ κοινότητας) από όλη την Ευρώπη εστιάζοντας σε ξεχωριστά θέματα, τον αντίκτυπό τους και την πρόκληση διαφόρων στερεοτύπων που υπάρχουν στην αυτοκινητιστική κουλτούρα και πέραν από αυτή.

Το πρώτο επεισόδιο προβάλλεται ήδη και αποτελεί μια από τις πολλές δράσεις της Ford στο πλαίσιο της αποστολής της να εξαλείψει τις διακρίσεις και να δώσει στην ΛΟΑΤ+ κοινότητα μία φωνή στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ford Pride ERG
Από το 1995 η ομάδα πόρων υπαλλήλων, Ford Pride ERG (πρώην GLOBE), προασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤ+ κοινότητας σε όλο τον πλανήτη καθώς και την ένταξη στο χώρο εργασίας χωρίς περιορισμο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss