Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν τους παλιούς λογαριασμούς τους

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 16/10, 22:30, στις 23° 53’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. 

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλά και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό είναι κυρίαρχη, καθώς αρκετά ζώδια θα νιώσουν σαν να μην έχουν καμία διέξοδο και ή πρέπει άμεσα να βρουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα ή να παραιτηθούν και να αποδεχτούν την ήττα τους! Το συμβιβαστικό πνεύμα εδώ δεν υπάρχει, αντίθετα καλούνται να λειτουργήσουν με γνώμονα τον εαυτό τους, απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν “σωτηρία”.

ΖΥΓΟΣ ♎ 

Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα γινόταν η αρχή μιας καινούργιας σελίδας στην προσωπική σου ζωή, με ευκαιρίες να βρεις ό,τι ψάχνεις προκειμένου να γίνεις ευτυχισμένος. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού σχεδόν σπρώχνεσαι από τις εξελίξεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να λύσεις προβλήματα, όχι τόσο δικά σου αλλά άλλων, όπως οικογενειακά ή του σπιτιού και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες και “κρύα καρδιά”. Το καλό σου μάλλον δεν ταυτίζεται με των υπολοίπων και είτε θα κλείσεις οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις σε οριστική ρήξη, είτε θα κάτσεις να υπομείνεις καταστάσεις και συμπεριφορές που είναι πιεστικές ή άδικες, όπως επίσης να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό και τα θέλω σου, καθώς άλλοι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τις δικές σου. Επιπλέον, όσον αφορά σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή χώρους να περιμένεις δυσάρεστα μαντάτα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΚΡΙΟΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί αρκετή αναστάτωση στις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι έχει να κάνει με το καθημερινό αλισβερίσι σου με άλλους ανθρώπους. Εκτός από τα αντικειμενικά προβλήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σου προκαλέσουν μεγάλο πονοκέφαλο, θα έχεις να κάνεις και με συμπεριφορές που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Οι στόχοι σου πάνε περίπατο, άλλα δεδομένα μπαίνουν στο τραπέζι και εσύ θα βρεθείς σε κατάσταση “Σου αρέσει; Καλώς! Δε σου αρέσει; Στο καλό…”. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου (που το τελευταίο διάστημα, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι λίγα), να δεις εγωιστικά το όλο θέμα και να δράσεις με βάση το θυμικό σου και όχι τη λογική σου. Εδώ, είναι πιο πιθανό το κόψιμο κάθε νήματος που σε ενώνει με κάποιον άνθρωπο και το οριστικό τέλος ενός δεσμού ή συνεργασίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Νέα Σελήνη στον 4° οίκο σου σε προτρέπει να ξεκαθαρίσεις το οικογενειακό τοπίο και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, οι προδιαγραφές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης δεν είναι θετικές, αφού θα αναγκαστείς να ταράξεις τις ισορροπίες και να κόψεις κακές συνήθειες κάποιων και δεύτερον δε θα υπάρχει η διάθεση από την άλλη πλευρά για συζητήσεις και συμβιβασμούς, αλλά έντονες αντιδράσεις. Επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι μονόδρομος είτε θα κακοκαρδίσεις τους δικούς σου είτε η κατάσταση θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Από την άλλη, θα τεθούν και θέματα σχέσεων, αφού Κρόνος και Πλούτωνας θα επιβάλλουν την παρουσία τους και θα σε φέρουν προ τετελεσμένων αποφάσεων ή κινήσεων, που μεν σου είχαν περάσει από το μυαλό, αλλά δεν τολμούσες να σκεφτείς ότι όντως θα γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα πράγματα όσον αφορά στην καριέρα και τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, με αυτή τη Νέα Σελήνη να φέρνει διάφορα ζητήματα, που καλείσαι να επιληφθείς άμεσα. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα αισθανθείς ότι είσαι μόνος απέναντι σε όλους, χωρίς συμμάχους ή βοήθειες, κάτι που θα σε στενοχωρήσει αρχικά, λόγω του άδικου και θα σε θυμώσει στη συνέχεια αφού θα διαπιστώσεις ότι τελικά ο καθένας κοιτά την πάρτη του και το συμφέρον του και δεν εκτιμά την προσφορά ή τη συμβολή σου. Δεν αποκλείεται κιόλας, η ανισοτιμία να τονιστεί ακόμα περισσότερο, καθώς άλλοι δεν κάνουν ό,τι εσύ και έχουν τη συμπάθεια και τη στήριξη ανωτέρων, ενώ εσένα να σου φορτώσουν κι άλλες ευθύνες και καθήκοντα, χωρίς να αμειφθείς ή να πάρεις τα εύσημα. Ένας στόχος σου σίγουρα δε θα ευοδωθεί, ενώ πολύ πιθανό να φτάσεις στο σημείο και να δώσεις το δικό σου τελεσίγραφο, που ενδεχομένως να προκαλέσει και την οριστική ρήξη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου φέρνει αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή, αφού όχι μόνο η κοινωνικότητά σου θα μειωθεί δραματικά, εξ αιτίας άλλων προβλημάτων (κυρίως οικονομικών), κάτι που θα σε αναγκάσει να κλειστείς μέσα γιατί δε θα έχεις λεφτά, αλλά και γιατί κάποιες επιλογές σου θα φανούν τελείως ακατάλληλες. Δεν αποκλείεται να βρεθείς στη θέση, με το ζόρι να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο μιας σχέσης, για το οποίο είσαι ανέτοιμος ή δε μπορείς στην παρούσα φάση να ανταποκριθείς ή πέσουν οι τίτλοι τέλους. Επιπλέον, αρκετά θέματα, λόγω ζήλιας και τσακωμών, θα έχεις και με το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος, που θα κάνει την κατάσταση αφόρητη και μπορεί να σε σπρώξει  να υποκύψεις σε έναν πειρασμό, τουλάχιστον να μη κατηγορείσαι άδικα. Όμως, καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί η κατάσταση θα γίνει χειρότερα και τα μπλεξίματά σου περισσότερα. Προβλήματα θα έχεις και με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις υλικές σου ανάγκες, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 2° οίκο σου, αφού η αστάθεια στα οικονομικά σου, όχι μόνο δε σου επιτρέπει να κάνεις μια στοιχειώδη διαχείριση αλλά σου δημιουργεί συνεχώς έκτακτες δαπάνες και υποχρεώσεις που πρέπει επειγόντως να καλύψεις. Συχνά βάζεις το χέρι στην τσέπη ή το απόθεμά σου για να καλύψεις τα τρέχοντα έξοδα, με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά, ενώ δεν κάνεις αγορές ή δεν ξοδεύεις καθόλου χρήματα για να περάσεις καλά, αφού δεν περισσεύουν. Περικοπή και συναισθηματική – ερωτική είναι πιθανή, καθώς δεν φταίει μόνο το ότι δεν είσαι σε τέτοιο mood με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά και οι επιλογές σου θα είναι περιορισμένες. Πιο πιθανή είναι η άδοξη λήξη ενός ειδυλλίου, παρά η δημιουργία νέου κι αν τύχει κάτι τέτοιο, μάλλον θα έχει αρκετά προβλήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αρκετά οικονομικά προβλήματα σου δημιουργεί η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, αφού έξοδα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους θα ξεφυτρώνουν συνεχώς με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάσεις τον μπούσουλα και να μην ξέρεις πού χρωστάς. Το θέμα είναι ότι θα στριμωχτείς αρκετά και θα φτάσεις στο σημείο “ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος”.  Για δάνειο, δανεικά από φίλους και γνωστούς, ούτε λόγος να γίνεται, οπότε θα πρέπει επειγόντως να βρεις μια άλλη λύση, κάτι που θα είναι δύσκολο λόγω συνθηκών. Από την άλλη, κάθε ερωτική σου επιθυμία θα εξαφανιστεί, οπότε αν είσαι σε σχέση, θα έχεις και τα παράπονα ή την καχυποψία του/της συντρόφου σου να αντιμετωπίσεις, που θα πιστεύει ότι είσαι “αλλού” και δεν τον/ην θέλεις πια, ενώ αν είσαι μόνος, το να παρηγορηθείς σε μια αγκαλιά είναι μάλλον απίθανο. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να το αποφύγεις κιόλας, αφού θα κακοπέσεις και μετά θα έχεις κι άλλους καημούς και βάσανα. 

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 22/09 έως 23/10: Τα μέτωπα παραμένουν πολλά και ανοιχτά

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2020;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss