Νέο Google hardware: Pixel 7, Pixel Watch, Pixel Tablet και γυαλιά AR

Από τα πλέον πλούσια σε ανακοινώσεις προϊόντων hardware ήταν το φετινό συνέδριο Google I/O, αν όχι το πλουσιότερο, ωστόσο κάποιες ήταν στην ουσία «teasers», σε μία προσπάθεια της εταιρείας να μετριάσει ή να αποτρέψει της διαρροές προϊόντων – ειδικά μετά το πάθημα με το Pixel Watch.

Ανάμεσα στα προϊόντα που η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα είναι η σειρά smartphones, Pixel 7. Η σειρά που αποτελείται από τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα ανακοινωθεί επίσημα το Φθινόπωρο -η εταιρεία συνηθίσει να παρουσιάζει νέα προϊόντα τον Οκτώβριο- και θα γίνει διαθέσιμη παράλληλα με το νέο Pixel Watch, μία ακόμα σημαντική συσκευή στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας (στο Pixel Watch αναφερθήκαμε ήδη σε ξεχωριστό άρθρο, οπότε δεν θα επεκταθούμε στα χαρακτηριστικά της συσκευής).
Η Google χαρακτήρισε τη σειρά Pixel 6 και το Tensor SoC «τη βάση για το hardware στο οποίο θα βασιστεί η ανάπτυξη προϊόντων της για τα επόμενα χρόνια» και η σειρά Pixel 7 είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα. Η σειρά Pixel 7 διατηρεί τον σχεδιασμό της προηγούμενης γενιάς ωστόσο αυτή τη φορά για την κατασκευή του εξογκώματος για την οριζόντια διάταξη καμερών στο πίσω μέρος (η οποία σαν λωρίδα «απλώνεται» σε όλο το πλάτος της πίσω όψης) έχει χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένο αλουμίνιο και όχι ανθεκτικό γυαλί όπως στην περίπτωση της Pixel 6. Το Pixel 7 έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος ενώ το Pixel 7 Pro τρεις κάμερες και το Pixel 7 με την Google να ισχυρίζεται ότι θα «αποτελέσουν το νέο στάνταρντ» όσον αφορά την απόδοση της κάμερας. 

Μετά τη διάθεση της σειράς Pixel 7, η Google θα διαθέσει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ένα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss