Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός – “Καθάρισαν” Ελ Αραμπί – Καφού – Δοκιμές Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ) | της Σοφίας Αλειφέρη

Super League Interwetten: Τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού πήρε ο Ολυμπιακός και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ελ Αραμπί να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 48’ με τον Καφού να καθαρίζει στο 86′.

Αρκετές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς τους Κάιπερ, Εμβιλά και Μπρούνο.

H είσοδος του Βαλμπουενά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, με τα στατιστικά να μιλάνε από μόνα τους. Στο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε 4 τελικές την ώρα που στο πρώτο 45λεπτο είχε 5.

Ήταν κι εκείνος, που δυο λεπτά αφού μπήκε, ξεκίνησε τη φάση στο πρώτο γκολ, βγάζοντας την πάσα στον Ραντζέλοβιτς.

Σπουδαίο παιχνίδι και από τον Ζοσέ Σα, που στο πρώτο ημίχρονο οι επεμβάσεις του ήταν… σωτήριες και κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι Ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι, που με το καλημέρα είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Ραντζέλοβιτς στο 12’ σε μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Σέρβος έβγαλε εκπληκτικά για τον Ελ Αραμπί αλλά ο Μαροκινός δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά.

Στο 14’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό με τον Ματσόλα να γυρνάει στον Μάζουρεκ αλλά τον Σα να υπερασπίζεται εντυπωσιακά την εστία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Τα λεπτά περνούσαν και οι δυο ομάδες δεν δημιουργούσαν κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι, με τον ρυθμό στο ματς να έχει πέσει αισθητά μετά το πρώτο τέταρτο. Στο 40’ ο Ελ Αραμπί έβγαλε εξαιρετικά για τον Μασούρα, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Ο Κνετ κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο 43’, καθώς έπεσε εντυπωσιακά και έβγαλε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ένα σουτ του Χολέμπας, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον Βαλμπουενά αντί του Κάιπερς και ο Γάλλος άσος χρειάστηκε μόλις δυο λεπτά για να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Βαλμπουενά έβγαλε εξαιρετικά για τον Ραντζέλοβιτς και εκείνος πάσαρε στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό άσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 46’.

Στο 55’ και πάλι ο Μαροκινός μετά την πάσα του Εμβιλά λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Παναιτωλικός βρήκε γκολ με τον Ματσόλα στο 59’, αλλά ο Αργεντινός ήταν εκτεθειμένος. Στο 72’ και στο 75’ η άμυνα του Ολυμπιακού αρκετά εκτεθειμένη έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, αλλά εκείνοι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Καφού στο 86′ έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Χασάν. Μετά από λάθος του Μεντίνα, ο Αιγύπτιος έφυγε στην αντεπίθεση και ο Πορτογάλος σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων: 

ΟλυμπιακόςΣα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Μπρούνο, Μασούρας, Κάιπερς, Χολέμπας, Σισέ και Ραντζέλοβιτς. 

ΠαναιτωλικόςΚνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Νάλτσιο, Ντίας, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Λιάβας και Κωνσταντόπουλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss