Ναι, ήρθε η ώρα να βάψουμε τα νύχια μας μπορντό

Είναι το χρώμα που φυλάμε για τους κρύους μήνες… 

Αν κρίνουμε από τα mood swings του καιρού, το κρύο βρίσκεται προ των πυλών και αν προσθέσουμε σε αυτά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τότε το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ. Είανι η εποχή που δεν θέλαμε αλλά… θέλαμε να έρθει. Χαιρόμαστε που θα φορέσουμε τις ζακέτες και τις κάλτσες μας ενώ αποχαιρετάμε το καλοκαίρι που τελικά δεν ήταν και σπουδαίο με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Θα πιούμε ζεστά ροφήματα, θα ανάψουμε τζάκια και θα κάνουμε βόλτες στη βροχή αλλά κυρίως, θα φορέσουμε μπορντό στα νύχια μας! Όχι, δεν φοράμε μπορντό το καλοκαίρι και την άνοιξη γιατί είναι το special χρώμα που κρατάμε για τους κρύους μήνες. Το ευχαριστιόμαστε πλάι στη λευκή, χωρίς μαύρισμα επιδερμίδα μας και μας φαίνεται super luxurious με τα χειμερινά μας outfits.

Μιας που το φθινόπωρο και ο χειμώνας λοιππον βρίσκονται μία ανάσα μακριά, είπαμε το σημερινό daily nailspiration να το αφιερώσουμε στο μπορντό χρώμα με μπορντό nail art. Ψάξαμε στο instagram και διαλέξαμε διακριτικά, elegant σχέδια που θα λατρέψεις τα οποία συγκεντρώσαμε -as usual- σε μία gallery.

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll όσο πίνεις τον κρύο καφέ σου και δες τι θα κάνεις στα νύχια σου σε λίγο καιρό που ο καφές θα είναι ζεστός και ο αέρας έξω κρύος!

Διάβασε ακόμα: #TortoiseshellNails είναι τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα και θα τα λατρέψεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss