Ναι, ναι…Και τις Πέμπτες φοράμε ροζ

Όλα τα ροζ προϊόντα που λείπουν από το νεσεσέρ σου 

Δεν θα σου πω ψέματα, αυτό το θέμα το έφτιαξα χθες. Τις Τετάρτες συνήθως φοράμε ροζ για να μας φτιάξει η διάθεση αλλά το ένα πράγμα έφερε το άλλο και το θέμα μεταφέρθηκε για σήμερα. Σκέφτηκα όμως πως ροζ θα μπορούσαμε να φοράμε κάθε μέρα το 2020 γιατί κάθε μέρα θέλουμε ανεβασμένη διάθεση με όλα όσα συμβαίνουν και κάπως έτσι, το ροζ δεν ακούγεται καθόλου κακή ιδέα για την Πέμπτη.

Εκτός από αυτό, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν έχω βάλει μόνο ροζ σκιές, ρουζ και κραγιόν. Έχω βρει ροζ beauty gadgets και αντικείμενα που θα ομορφύνουν εσένα, τη μέρα και το νεσεσέρ σου. Βέβαια, υπάρχουν και τα κορίτσια που αντιπαθούν το ροζ ή τους είναι αδιάφορο και έχω νέα για εσάς. Ήμουν στην ομάδα σας αλλά η δύναμη του ροζ με έκανε να αλλάξω στρατόπεδο.

Η κυνική και αντιδραστική μου φύση με έκανε να αντιπαθώ το ροζ φανερά αλλά κρυφά το συμπαθούσα. Έχει σχεδόν περάσει στο DNA μας αυτό το χρώμα και φέρνει στο μυαλό μας μία γαλήνη, έναν ρομαντισμό, μία κοριτσίστικη ανεμελιά. Ναι, όλα αυτά τα σκέφτομαι όταν βλέπω ροζ αλλά δεν θα μακρηγορήσω γιατί θα χαλάσω την κυνική μου φήμη.

Σε προσκαλώ όμως αυτή την Πέμπτη να βάλεις το ροζ στο νεσεσέρ σου και να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery όπου θα ανακαλύψεις δέκα τέλεια προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να το κάνεις. Υπάρχει ένα για όλες!

Διάβασε ακόμα: Τις Τετάρτες φοράμε ροζ… στα μάγουλα! 5+1 ροζ ρουζ που πάνε σε όλες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss