ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Να φτιάξουν σερί

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Στο Πανθεσσαλικό ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Με τη «μάχη» των Βολιωτών με τους Ηπειρώτες ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς στις 16:00 οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για την 5η στροφή.

Αμφότεροι οι «μονομάχοι» θέλουν τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το θετικό σερί που έχουν… χτίσει, καθώς οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εκτός έδρας επικράτηση (2-1) επί της Λαμίας, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» από την ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες».

Με Ουάρντα και Νίνη

Ο Άνχελ Λόπεθ κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Γκουαροτσένα και Γέντρισεκ που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα.

Με Κάργα στην Μαγνησία

Στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη τέθηκε ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss