Ντέλε Αλι, Μπέιλ και στους «16» η Τότεναμ (vid)

Με τον Ντέλε Αλι να βάζει υπεργκολάρα, τον Μπέιλ να σκοράρει και τον Βινίσιους να πετυχαίνει ακόμα δύο, η Τότεναμ ξεπέρασε με 2η ‘τεσσάρα’ το εμπόδιο της Βόλφσμπεργκερ (4-0) και πήγε στους «16» του Europa League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε καθαρίσει από το πρώτο σκέλος την υπόθεση πρόκριση έχοντας νικήσει με 1-4 τους Αυστριακούς. Το ματς στο Λονδίνο έδινε την ευκαιρία στον Πορτογάλο να δει πράγματα και να διαχειριστεί την ομάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει ένα σερί αγώνων για την Premier League που είναι πιθανό να κρίνει το μέλλον του στον σύλλογο.

Αυτό που είδε λοιπόν ο Special One ήταν τον Ντέλε Αλι να αρπάζει την ευκαιρία του ως βασικός. Ο Αγγλος με αδιανόητο ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ για τους Spurs νωρίς στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έβγαλε τηλεκατευθυνόμενη σέντρα για το κεφάλι του Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος είπε ‘ευχαριστώ’ και έγραψε το 2-0. Το γεγονός ότι ο Μπέιλ δεν ξεκίνησε σε ματς του Europa League σημαίνει ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα στο πρωτάθλημα, όμως ο Ουαλός είναι ανεβασμένος και σκόραρε με τελείωμα στο παραθυράκι μέσα από την περιοχή (3-0), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βινίσιους με ωραίο σουτ πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss