Ντιέγκο Μαραντόνα: Έξαλλοι με τον πρόεδρο! (Photos & Video)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντεθ, χαιρέτησε τον κόσμο στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μαραντόνα και στη χώρα του ταγκό έγιναν έξω φρενών!

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντεθ, πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στο λαϊκό προσκύνημα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Φορώντας μάσκα και συνοδευόμενος απ’ τη σύζυγό του, ο πρόεδρος Φερνάντεθ εμφανίστηκε στην κεντρική είσοδο και άρχισε να χαιρετά τον κόσμο.

Μόλις μπήκε στο χώρο όπου βρίσκεται η σορός του Ντιεγκίτο, αρκετοί παρευρισκόμενοι τον χειροκρότησαν. Ο πρόεδρος της Αργεντινής άφησε στο φέρετρο μια φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ομάδα που υποστηρίζει και ήταν φυσικά ο πρώτος σύλλογος στον οποίο αγωνίστηκε ο «Θεός» της μπάλας.

Το προσκύνημα του Αλμπέρτο Φερνάντεθ εξόργισε πολλούς Αργεντινούς πάντως. Κυρίως επειδή θεώρησαν πως μέχρι κι εκείνη τη στιγμή, έκανε κίνηση εντυπωσιασμού για να εκμεταλλευτεί τη λατρεία του κόσμου στον Ντιέγκο Μαραντόνα και στην προβολή που έχει το λαϊκό προσκύνημα του «Θεού» της μπάλας.

Με λίγα λόγια αυτό που φωνάζουν αρκετοί στη χώρα του ταγκό, είναι πως δεν έπρεπε να κάνει τόσο… θόρυβο στο φόρο τιμής προς τον Ντιέγκο, αλλά έπρεπε να είναι πιο ταπεινός και αληθινός…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss