Ντιέγκο Μαραντόνα: «Υπερβολική χρήση δράσης» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αργεντινής! (Photos)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Αλμπέρτο Φερνάντεθ μίλησε για τα επεισόδια στο λαϊκό προσκύνημα του «Θεού» της μπάλας!

Πλαστικές σφαίρες, επεισόδια, σκηνικά που δεν ταιριάζουν σε μια μέρα πένθους, θλίψης, οδύνης για την Αργεντινή και όλο τον πλανήτη. Αιτία για να συμβούν αυτά, στάθηκε η κίνηση ορισμένων έξω απ’ την Κάζα Ροσάδα όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα, οι οποίοι θέλησαν να πηδήξουν τα κάγκελα.

Η αστυνομία αντέδρασε με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και χρήση βίας. Το θέμα ανάγκασε τον πρόεδρο της Αργεντινής να μιλήσει, τονίζοντας μάλιστα πως έγινε «υπερβολική χρήση δράσης» απ’ την αστυνομία του Μπουένος Άιρες. Πάντως, συμπλήρωσε πως δεν πήραν έκταση τα επεισόδια:

«Μου φάνηκε πως έγινε υπερβολική χρήση δράσης από την αστυνομία της πόλης, νομίζω πως ήταν προφανές. Το θέμα λύθηκε γρήγορα χωρίς να χρειάζονται πλαστικές σφαίρες, απλά κλείνοντας τις πόρτες. Η κατάσταση δε βγήκε εκτός ελέγχου», είπε αρχικά ο Φερνάντεθ και συνέχισε:

«Υπήρχε κάποιος με σημαία και του έριξαν πλαστικές σφαίρες, όπως και στο πλήθος που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Αυτού του είδους η βία είναι ακατανόητη. Όμως όλο αυτό δεν εξαρτάται από εμάς.

Θα ερευνήσουμε τι έγινε αναφορικά με την ύπαρξη ανδρών ασφαλείας, αυτών που έκαναν χρήση βίας.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που κάποιοι προσπάθησαν να πηδήξουν τα κάγκελα. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι μεταξύ των οποίων αρκετοί με ανήσυχο πνεύμα όπως βλέπουμε στα γήπεδα, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν έτσι κι αλλιώς».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss