Ξέρουμε ήδη ποιες είναι οι πιο must αποχρώσεις για αυτή τη χρονιά

Βρήκαμε όλα τα χρώματα που θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια του 2021.

Κάθε χρόνο περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι τα μεγάλα fashion trends που προτάσσουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές και Οίκοι Μόδας. Την ίδια ώρα ανακαλύπτουμε τις κυρίαρχες χρωματικές τάσεις της χρονιάς και όλες τις αποχρώσεις που θα βλέπουμε παντού τις επερχόμενες σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι φέτος τα colour trends έρχονται για να δώσουν μια αίσθηση ελπίδας, αισιοδοξίας και ανανέωσης που όλες έχουμε ανάγκη στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας. Το Pantone Color Institute και το Shutterstock έχουν ανακοινώσει επίσημα εδώ και λίγο καιρό τις προβλέψεις τους για τις επικρατέστερες χρωματικές τάσεις του 2021, επιλέγοντας φωτεινά και καταπραϋντικά χρώματα που εμπνέονται από φυσικά στοιχεία.

Η Pantone αποκάλυψε τον Δεκέμβριο ότι το Illuminating — μια λαμπερή κίτρινη απόχρωση — και το Ultimate Gray είναι τα χρώματα της χρονιάς και αντιπροσωπεύουν την ενότητα, τη σταθερότητα και την ελπίδα. Πολλές από τις αγαπημένες μας stars έχουν ήδη φορέσει επιτυχώς τα πιο hot χρώματα στο κόκκινο χαλί, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι φέτος στρέφονται προς τις φωτεινές και εντυπωσιακές αποχρώσεις. Εμείς βρήκαμε 10 από τα χρώματα που πρέπει να ενσωματώσεις κατά τη διάρκεια του 2021 στα looks σου, σύμφωνα πάντα με την Pantone.

1) Illuminating

2) Ultimate grey

3) Set sail champagne

4) Fortuna gold

5) Tidewater green

6) Marigold

7) Cerulean

8) Rust

9) French Blue

10) Green ash

Δες επίσης: 8 κομψές θήκες κινητών για τα κορίτσια που έχουν εντοπίσει πιο είναι το επόμενο must have αξεσουάρ

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις ποιες celebrities υιοθέτησαν ήδη τα πιο hot χρώματα για τη φετινή χρονιά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss