Ξέρουμε τι είναι οι κομψές γόβες που φοράει η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha με μία ενημερωτική εκπομπή που θα έχει τον τίτλο T-Live. Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την πρεμιέρα γύρισε και το σχετικό τρέιλερ που θα αρχίσει να προβάλλεται σε λίγες μέρες, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι. Εμείς σου έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage και πληροφορίες για την εμφάνιση της που για μία ακόμη φορά είχε την χαρακτηριστική κομψότητα της παρουσιάστριας!

H Τατιάνα, φόρεσε 3 chic city σύνολα στα γυρίσματα, με υπέροχα χρώματα και εντυπωσιακό styling, αλλά τα βλέμματα τράβηξαν οι πολύ κομψές δερμάτινες nude γόβες της σε από την εταιρεία NAK Shoes.

H Τατιάνα λατρεύει τα όμορφα παπούτσια και ξεχωρίζει πάντα με τις επιλογές της, επιλέγει σχέδιά που κάνουν την διαφορά και έχουν άψογη ποιότητα και εμπιστεύεται την ΝΑΚ Shoes για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις της.

Οι nude γόβες NAK Shoes που διάλεξε για τα γυρίσματα είναι κομμάτι κλειδί για την γυναικεία γκαρνταρόμπα εφόσον πάνε με όλα τα σύνολα μας και πάντα τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο το στιλ μας. Μπορούν να συνδυαστούν με τα τα περισσότερα χειμερινά outfits και είναι μία τέλεια πρόταση για όλες μας!

Δες όλη την συλλογή της NAK Shoes και ανακάλυψε και εσύ τα πιο κομψά σχέδια που λατρεύουν οι πιο στιλάτες γυναίκες!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss