«Ξέρουμε τον στόχο μας, εστιάζουμε σε εμάς»: Ο Μπρουκ Λόπεζ και η νοοτροπία που έφερε την πρόκριση στους Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν θέση για τους τελικούς της Ανατολής, χάρη σε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Μπρούκλιν, απέναντι στους Νετς. Μια νίκη που δέιχνει τη νοοτροπία τους πάνω στο παρκέ.

Το Game 7 με τους Μπρούκλιν Νετς ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τους Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι με νίκη θα έπαιρνε την πρόκριση, με ήττα θα έβλεπε τη σεζόν της να τελειώνει στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Κανείς όμως στην ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν ήταν διατεθειμένος να πάει από τώρα διακοπές. Και αυτό φάνηκε στο παρκέ του Barclay’s Center. Τα «ελάφια» άντεξαν σε κάθε κραδασμό και παρά το μεγάλο σουτ του Κέβιν Ντουράντ, που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, βρήκαν τρόπο να κερδίσουν.

Η νίκη-πρόκριση, με τον τρόπο που ήρθε είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας της ομάδας του Ουισκόνσιν. «Συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας, οπότε κρατάμε την συγκέντρωση και την οπτική μας σε κάθε παιχνίδι τη φορά», τόνισε ο Μπρουκ Λόπεζ στην απάντησή του στο SDNA.

Ο έμπειρος σέντερ είχε ένα κρυφό κίνητρο, καθώς επέστρεψε στο μέρος που ανδρώθηκε στα παρκέ του ΝΒΑ. Όμως το μυαλό του ήταν μόνο σε ένα πράγμα, στη νίκη-πρόκριση.

Πώς ήρθε όμως αυτή; Με τον τρόπο που ήθελαν οι Μπακς. «Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα τον αντίπαλο που έχουμε στο δρόμο μας. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε εμάς, παρακολουθούμε βίντεο για το πώς θα γίνουμε καλύτεροι και κάθε φορά εστιάζουμε σε εμάς και στο παιχνίδι μας για να φτάσουμε στη νίκη», επεσήμανε ο Λόπεζ, που απέδειξε πως ανεξάρτητα από τις συνθήκες, σε κάθε αγώνα, οι Μπακς δεν ξεφεύγουν από το πλάνο τους.

Μένουν πιστοί και το υπηρετούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η σειρά με τους Νετς ήταν μια δικαίωση της επιμονής τους. Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και τώρα η επόμενη πρόκληση είναι προ των πυλών, οι τελικοί της Ανατολής, το τελευταίο βήμα πριν από τους τελικούς του ΝΒΑ!

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss