Ξέσπασε κατά της Euroleague o Ντιλέινι

Εκνευρισμένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Euroleague το θέμα της πανδημίας εμφανίστηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι

Την αντίθεσή του με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθεί η Euroleague για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι μέσω δημοσιευμάτων στο Twitter.

«Μας λένε ότι ένας παίκτης της Βιλερμπάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από το παιχνίδι, ένας παίκτης που έκανε προπόνηση και ταξίδεψε με το λεωφορείο της ομάδας του.

Δεν είναι υποχρεωτικό να βγουν αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων πριν παίξουμε. Και τώρα δύο άλλοι παίκτες και ο προπονητής με τους οποίους 100% ήρθαμε σε επαφή, έχουν τον ιό», έγραψε αρχικά ο Αμερικανός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα έπρεπε να έχουν γίνει τηλεφωνήματα όταν διεκόπη η περσινή σεζόν. Κυριολεκτικά τίποτα δεν ήρθε ως αποτέλεσμα από τη διακοπή. Ακόμη γίνονται τα παιχνίδια στο περίπου. Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ άσχημο».

Σε απάντησή του στον Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές, ο Ντιλέινι απάντησε: «Το φωνάζουμε από τον Απρίλιο, αλλά κανείς δεν ακούει.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους», ενώ σε άλλο σχόλιο πρόσθεσε πως η μόνη λύση είναι η «φούσκα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss