Ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Ν. Ζαχαριάδη – The Press Project – Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

Σε ηλικία μόλις 55 ετών πέθανε ξαφνικά ο Ν. Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο ο δημοσιογράφος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο Ν. Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου, ενώ στην ίδια θέση εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993 στράφηκε προς τα περιοδικά αφήνοντας τις εφημερίδες, αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Τέλος έγραφε τη στήλη «Forrest Gump» στην Athens Voice.

Από το 2015 δίδασκε Εφαρμοσμένη Δημοσιογραφία στο Metropolitan College. Το 2018, το δισέλιδο πολιτικό κόμικς του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κέρδισε το European Newspaper Award for Visual Storytelling.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss