Οδηγός αγοράς: Οι εσπαντρίγιες είναι το μόνο καλοκαιρινό παπούτσι που χρειάζεσαι -Τα best buys σου

Αγαπημένα παπούτσια των french girls, οι εσπαντρίγιες αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου.

Τα παπούτσια του καλοκαιριού είναι ίσως μία πιο δύσκολη επιλογή από αυτά όλων των υπόλοιπων περιόδων. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι είσαι σε μία διαρκή κίνηση, δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει αργότερα μέσα στην μέρα σου, ενώ παράλληλα είναι και ένα διάστημα με πολλές εκδρομές και weekends στην θάλασσα, οπότε θέλεις άνεση, στυλ και ευκολία.

Πάρα πολλά τα ζητούμενα για ακόμη μία φορά. Τι θα πρέπει, λοιπόν, να έχεις στο μυαλό συ ως βασική προϋπόθεση για το επόμενο ζευγάρι που θα μπει στην wish list σου; Το versatility, ή αλλιώς την διαχρονικότητα. Μόνο με ένα ζευγάρι παπούτσια σε κλασικό σχέδιο και φυσικά με καλή ποιότητα, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο summer challenge που έχεις μπροστά σου.
Δεν θα μπορούσα, όμως, να σε αφήσω χωρίς το απαραίτητο inspo, και όταν μπαίνει ο παράγοντας του versatility, η απόλυτη έμπνευση έρχεται από το french style. Άνετες και cool οι Γαλλίδες καταφέρνουν να είναι πάντα ultra stylish, ακριβώς επειδή δεν θα φορούσαν ποτέ κάτι που να μην τις κάνει να αισθάνονται άνετα. Και η νούμερο ένα επιλογή τους στα summer shoes είναι οι εσπαντρίγι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss