Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy

Με αφορμή τη γιορτή του έρωτα πρόσθεσε τα πιο αισθησιακά lingerie στην γκαρνταρόμπα σου.

To «στο κόκκινο» είναι σίγουρα μία έκφραση που δεν μπορεί να περιγράψει επαρκώς όσα κάνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα εν μέσω πανδημίας. Και αυτό γιατί όλος ο πλανήτης έχει ρίξει ταχύτητες και είναι σαν να περιμένει στωικά να περάσει όλο αυτό. Από την άλλη, μπορεί να μην υπάρχει ένταση στις μέρες που διανύουμε αλλά με τον «Άγιο Βαλεντίνο» προ των Πυλών σίγουρα υπάρχει πάθος και πολύ κόκκινο χρώμα.

Καρδούλες σε διακοσμητικά είδη, T-Shirts με ρομαντικά logos, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και φυσικά το αγαπημένο μας είδος shopping για τις 14 Φεβρουαρίου: τα lingerie, έχουν μπει όλα στην shopping list μας γι’ αυτόν τον μήνα!

Μην βιαστείς να πεις πως είναι «cheesy» (aka ελαφρώς κακόγουστο) να αγοράζεις εσώρουχα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν το κάνεις ούτε προς τιμήν κάποιου Άγιου ούτε γιατί έχεις πέσει θύμα του marketing. Tο κάνεις γιατί σαν γνήσια fashion lover πάντα ψάχνεις μία εξτρά αφορμή για να κάνεις shopping.

Tα εσώρουχα μπορεί να μην είναι μία αγορά που θα εκτιμήσουν πολλοί, αλλά είναι βασική και για το πώς θα δείχνουν πάνω σου καλύτερα τα ρούχα αλλά και για την ψυχοσύνθεσή σου. Και εμείς βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα, 10 νέα σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε σήμερα, λίγες ημέρες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων. Διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου και λείπουν από τη συλλογή σου… και καλά, online (ή με click away) ψώνια!
Δες επίσης: Πέντε κομψές Λονδρέζες σου δείχνουν πώς να αντιγράψεις το στυλ τους

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss