Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια sneakers για «να βγάλεις» με στυλ όλη την υπόλοιπη χρονιά

Aς τρέξουμε (κυριολεκτικά!) προς το μέλλον της μόδας.

Τα γυμναστήρια μπορεί να μην προβλέπεται να ανοίξουν άμεσα αλλά τα sneakers μας τα φοράμε όλο τον χρόνο, ασχέτως αν είμαστε οπαδοί της άθλησης και των sports ή απλά μας αρέσουν οι urban εμφανίσεις. Γι’ αυτό η περίοδος των εκπτώσεων είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα νέο σχέδιο αθλητικών παπουτσιών που θα φοράμε για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Άλλωστε το δεύτερο lockdown σίγουρα δεν μας πέτυχε το ίδιο «ανυποψίαστες» με το πρώτο. Έχουμε προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα τους τελευταίους μήνες να μπούμε σε ένα πρόγραμμα, να φτιάξουμε μία «νέα καθημερινότητα» με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις «ελευθερίες» που έχουμε για να κινούμαστε εκτός σπιτιού. Μία από αυτές είναι η άθληση (το #6 στο 13033). Έχουμε δικαίωμα φορώντας τη μάσκα μας να βγούμε για jogging ή γρήγορο περπάτημα ή ακόμα και για αερόβια άσκηση σε ανοιχτό χώρο και να μην βγάλουμε από τη ζωή μας ούτε και τώρα, στη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, τη γυμναστική.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε όχι μόνο να νιώθουμε καλύτερα και να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση, αλλά και να αλλάζουμε με «ακίνδυνο» τρόπο παραστάσεις, βγαίνοντας έστω και για λίγο έξω από το σαλόνι μας. Και αυτήν τη φορά αποφασίσαμε πως το #6 θα το πατάμε με στυλ, γι΄αυτό διαλέξαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα σχέδια sneakers της αγοράς, για να τα κάνεις τώρα δικά σου online και να αναβαθμίσεις το sportswear σου και αυτήν τη δύσκολη περίοδο για όλους. Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω αθλητικά παπούτσια ταιριάζει στο στυλ σου και κάν’ το δικό σου! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Βρήκαμε το fashion trend των 90’s που επιστρέφει φέτος και θα το βλέπεις παντού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss