Οδηγός Αγοράς: 10 κορμάκια για άνετες και sexy εμφανίσεις και μέσα στο σπίτι

Γιατί αν δε βάλεις bodysuit στην καραντίνα, πότε θα βάλεις;

Άνετα αλλά και αισθησιακά, πρακτικά αλλά και ultra fashionable, τα κορμάκια έχουν αποδείξει αυτόν τον χειμώνα την «αξία» τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γιατί έχουν γίνει η πιο κομψή και ενδιαφέρουσα στυλιστικά, εναλλακτική μας, στη διάρκεια της καραντίνας.

Τα bodysuits είναι το είδος top που όχι μόνο μπορεί να σε βολέψει και να ταιριάξει με ό,τι και αν φοράς από κάτω αλλά μπορεί να γίνει και απίστευτα sexy αναδεικνύοντας τις καμπύλες σου. Από μακό και από βελούδο αλλά και πιο «εκκεντρικά» υλικά όπως βισκόζη, μαλλί και 100% βαμβάκι, τα κορμάκια μπορούν να απογειώσουν μία casual εμφάνισή σου αυτήν την περίοδο, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις και ένα chic look όταν με το καλό ξαναγυρίσουμε στην «ενεργό δράση», αρκεί να τα συνδυάσεις με το κατάλληλο ψηλόμεσο παντελόνι, μία φούστα σε άλφα γραμμή, μία αέρινη jupe-culotte, ακόμα και με το παντελόνι της φόρμας σου και wellies από κάτω και να είσαι απλά, αλλά «σώστα» ντυμένη σε όλες τις περιστάσεις.

Πρόσθεσε και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου ένα κορμάκι σε μαύρη, γκρι, μπεζ απόχρωση και κάνε upgrade στο στυλ σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Εμείς βρήκαμε για εσένα τα 10 καλύτερα κομμάτια της αγοράς και φυσικά σε προτρέπουμε να τα αποκτήσεις άμεσα online… Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Τα 6 loungewear brands που πρέπει να γνωρίζεις αυτήν την περίοδο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss