Οδηγός Αγοράς: 10 πανωφόρια σε neutral αποχρώσεις που πρέπει να γίνουν δικά σου στις εκπτώσεις

Το στυλ τους είναι διαχρονικό, άρα και η αξία τους.

Η περίοδος που διανύουμε, δηλαδή αυτή των εκπτώσεων που ξεκίνησαν τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου, είναι ιδανική για να επενδύσουμε σε all time classic κομμάτια. Αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι «διαχρονικό στυλ» είναι το μαύρο παλτό σου, θα υποθέσουμε πως ήδη έχεις ένα τέτοιο στην ντουλάπα σου και γι΄αυτό θα επικεντρωθούμε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς σε ένα λίγο διαφορετικό είδος πανωφοριού…

Αρχικά γνωρίζεις τα neutral colors; Τις γήινες αποχρώσεις που δείχνουν κομψές πάνω στα ρούχα όποιο και αν είναι το σχέδιο και η γραμμή τους. Γι΄αυτό και κομμάτια σε αυτές τις αποχρώσεις λειτουργούν ως κλειδιά για όλα τα χειμερινά looks μας. Ένα μπεζ παντελόνι θα σου λύσει τα χέρια όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις στο γραφείο (όταν κάποια στιγμή σταματήσει η τηλεργασία και επιστρέψεις), ένα nude top ταιριάζει άψογα με το denim παντελόνι σου όταν θες να δείχνεις κομψή με το jean σου. Και φυσικά ένα μπεζ παλτό μπορεί να φορεθεί με χίλιους δύο τρόπους πρωί και βράδυ και να είναι πάντα fashionable και ξεχωριστό.

Παρακάτω θα δεις 10 «φρέσκα» πανωφόρια σε neutral χρώματα (μπεζ, ταμπά, καμηλό, nude κτλ) για εσένα που θες να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με αυτό το basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και να αποκτήσεις το πιο κομψό φέτος στις εκπτώσεις. Η αξία του, άρα και το στυλ του, είναι διαχρονικό γι΄αυτό ανήκει και στα key pieces κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Διάλεξε ποιο από όλα τα παρακάτω σχέδια ταιριάζει στο στυλ σου και απόκτησέ το αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Trend Report: Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν που μπορείς να φορέσεις από τώρα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss