Οδηγός Αγοράς: 10 πλεκτές ζακέτες για να δημιουργήσεις τα καλύτερα comfy looks

Eσύ cardigan πήρες φέτος;

H θαλπωρή και η ζεστασιά που εξ ορισμού νιώθουμε μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες της καραντίνας μπορεί να «συμπληρωθεί» και από τα κατάλληλα homewear, δηλαδή από τις αγαπημένες μας πλεκτές ζακέτες. Σε μακριά και κοντή γραμμή, σε μονόχρωμο ή εμπριμέ σχέδιο, τα cardigans μπορούν κυριολεκτικά να «σώσουν τη μέρα» όταν δεν έχουμε τι να φορέσουμε ακόμα και μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας.

Συνδυάζονται με κολάν, με loose denim παντελόνι, με βαμβακερό άνετο φόρεμα, ακόμα και με φούτερ και track pants και ολοκληρώνουν με τον πιο «ζεστό» τρόπο κάθε look μας. Διάλεξε μία wrap πλεκτή ζακέτα που μπορείς να φοράς και εκτός σπιτιού με φόρεμα ή midi φούστα. Μία κοντή ζακέτα με κουμπιά είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα preppy σύνολα αν την φορέσεις πάνω από T-Shirt ή πουκάμισο, ενώ μία μακριά χωρίς κουμπιά μπορεί να γίνει κομμάτι-κλειδί για όλες τις in house εμφανίσεις σου καθώς είναι εύκολο να τη βάλεις πάνω από όλα τα outfits σου και να τα κάνεις να δείχνουν πιο comfy.

O καιρός και οι περιστάσεις, απαιτούν μία ζεστή κούπα καφέ, το laptop στο πιο φωτεινό σημείο του σπιτιού, χαλαρωτική μουσική στο ραδιόφωνο και την αγαπημένη σου ζακέτα στους ώμους. Αν εσύ δεν έχεις βρει ήδη τη δική σου παρακάτω σου έχουμε να διαλέξεις ανάμεσα στα δέκα καλύτερα νέα σχέδια της αγοράς, για να βρεις ποια ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου και να την κάνεις σήμερα κιόλας δική σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Plus Size Jackets: 8 μπουφάν ιδανικά για γυναίκες με καμπύλες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss