Οδηγός Αγοράς: 10 πράγματα που πρέπει να αγοράσεις πριν τo lockdown

Όλα όσα πρέπει να ψωνίσεις σήμερα.

Πριν λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε καθολικό lockdown διάρκειας 3 εβδομάδων και συγκεκριμένα έως τις 30 Νοεμβρίου. Η πανδημία του Κορονοϊού πλήττει για ακόμη μια φορά την αγορά και μας βάζει σε quarantine mode όμως προέχει η υγεία και το γενικό καλό του πληθυσμού.

Με λίγα λόγια όλα τα εμπορικά καταστήματα εκτός των ειδών πρώτης ανάγκης θα παραμείνουν κλειστά κι εμείς γράφουμε ήδη αυτή τη στιγμή τη λίστα αγορών μας. Η τηλεργασία και η παραμονή στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας, φέρνουν και πάλι το homewear στην πρώτη γραμμή. Μην ξεχνάς πως τα ρούχα μας δημιουργούν διάφορα συναισθήματα όπως ασφάλεια και άνεση. Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η διάθεσή μας επηρεάζεται άμεσα από το τι επιλέγουμε να φορέσουμε, οπότε φρόντισε να κάνεις σωστές και έξυπνες επιλογές αυτό το δύσκολο για όλους διάστημα. Τα cozy ρούχα όπως βαμβακερά κολάν, πλεκτά, κομψά lingerie και πιτζάμες έχουν και πάλι την τιμητική τους τις προσεχείς ημέρες και μας καλούν να τα εντάξουμε στη ντουλάπα μας.

Οπλίσου λοιπόν με αισιοδοξία και υπομονή, φόρεσε τη μάσκα σου και βγες στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια πριν το lockdown του Σαββάτου. Σε περίπτωση που δεν προλάβεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι αφού το online shopping θα σε βοηθήσει να βρεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

Δες επίσης: Βρήκαμε πώς θα σώσεις τα αγαπημένα σου ρούχα από τον σκόρο

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 10 items που πρέπει να αγοράσεις πριν το κλείσιμο των καταστημάτων.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss