Οδηγός Αγοράς: 10 ψηλόμεσα jeans που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Το είδος denim παντελονιού που τονίζει τη μέση μας όσο κανένα άλλο, είναι επίκαιρο και αυτό το φθινόπωρο.

To –όχι ρητορικό- ερώτημα της ημέρας σήμερα είναι ένα: jeans έχεις σίγουρα πολλά, ψηλόμεσο denim όμως διαθέτει η «συλλογή σου»; Γιατί αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα πρέπει να δεις προσεχτικά αυτόν τον Fashion Guide και να καταλάβεις γιατί αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα είδαμε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1980. Στα 90s «εξαφανίστηκαν» ως δια μαγείας για να δώσουν τη θέση τους στα χαμηλοκάβαλα -ο Alexander McQueen καθιέρωσε σε fashion show του το 1993 τα jeans αυτού ακριβώς του στυλ- και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback. Αν τα έχεις υιοθετήσει ήδη στη denim εκδοχή του και αναρωτιέσαι πώς να τα φορέσεις οι απαντήσεις είναι πολλές για το φετινό φθινόπωρο: με κορμάκι, με lingerie top και blazer, με μπλούζα με τιραντάκια και κιμονό, με φούτερ και Chelsea boots αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους που θα κάνουν το σύνολό σου τόσο ξεχωριστό όσο και η προσωπικότητά σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 high waisted jeans που θα σε ιντριγκάρουν να τα δοκιμάσεις ακόμα και αν όλα αυτά τα χρόνια «ορκιζόσουν πίστη» στα straight denim παντελόνια. Διάλεξε ποιο χρώμα και σχέδιο (skinny, boyfriend, φαρδύ ή ίσιο) λείπει από την γκαρνταρόμπα σου και καλά ψώνια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss