Οδηγός αγοράς: 10 denim φούστες για cool & στυλάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Για να μη φοράς συνέχεια το jean παντελόνι σου.

Τα jean παντελόνια είναι ο πυλώνας της κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Υπάρχουν σε διαφορετικές γραμμές και χρώματα και είναι πάντα εκεί για να μας «σώσουν» τις πιο δύσκολες και αναποφάσιστες στιγμές μας. Μπορεί, όμως, κάποια στιγμή να καταλήξουν να γίνουν γραφικά ή εμείς να τα βαρεθούμε.

Για εκείνες ακριβώς τις στιγμές υπάρχει μια πολύ κομψή εναλλακτική λύση. Είναι και πάλι jean και είναι η φούστα. Γιατί -όσο ακόμη ο καιρός είναι καλός- να μη φορέσεις την denim φούστα σου; Ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα! Μπορείς να τη συνδυάσεις με hoodies και sneakers, με T-shirts, λευκά και ριγέ πουκάμισα, πλεκτές καζάκες, ακόμα και με denim πουκάμισα δημιουργώντας ένα total jean look.

Επειδή, λοιπόν, καταλήξαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό και κατάλληλο για αυτήν την εποχή από μια jean φούστα, σου ετοιμάσαμε στην παρακάτω gallery τον πιο ενημερωμένο Οδηγό Αγοράς με 10 denim skirts.

Οι φούστες που σου προτείνουμε ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και στυλ. Midi, mini, με πιέτες ή ζώνη στη μέση, με patchwork, σε κλασικό blue jean, πιο σκουρόχρωμες ή ανοιχτόχρωμες, αυτές οι φούστες μπορούν να γίνουν η «καθημερινή στολή» σου. Επεξεργάσου τις, ανακάλυψε ποια ταιριάζει στο δικό σου στυλ και σωματότυπο και βάλε τη στο ηλεκτρονικό καλάθι σου. Καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Η Irina Shayk έβαλε τη φούστα που θα φοράμε όλες αυτό το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss