Οδηγός Αγοράς: 10 jeans για τις πιο cool φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Αν υπάρχει ένα must have ρούχο για αυτήν την εποχή, τότε είναι το denim παντελόνι.

Mε τον φόβο της πανδημίας και του lockdown να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας, η διάθεση μας για shopping κατευθύνεται σε πιο «βατά» μονοπάτια και τείνει να μας οδηγεί προς ρούχα και αξεσουάρ που ξεφεύγουν από τη σφαίρα του «εφήμερου» και έχουν διαχρονική αξία και πολυχρηστικό, casual χαρακτήρα.

Αν θες, λοιπόν, να επενδύσεις αυτή την εποχή σε κομμάτια κλασικά που θα φοράς μία ζωή (εντός και εκτός σπιτιού), σε ρούχα που θα χρειάζεσαι όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως καιρού αλλά και διάθεσης, τότε τα denim παντελόνια σε ίσια, flare ή loose γραμμή είναι μονόδρομος για εσένα. Τα straight jeans -στην cropped ή τη μακριά εκδοχή τους, με σκισίματα ή χωρίς, σε light blue ή παστέλ απόχρωση- είναι το είδος του παντελονιού που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φοριέται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο και τα mom’s ή φαρδιά denim παντελόνια που κυριολεκτικά δίνουν ένα stylish twist στον όρο «άνετες εμφανίσεις μέσα στο βράδυ».

Φόρεσε το δικό σου jean με δερμάτινη ανδρική ζώνη, λευκό πουκάμισο και loafers το πρωί, με φούτερ και sneakers στις βόλτες σου αλλά και με bodysuit, blazer και ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ και κάνε statement ακόμα και με ένα look σου που έχει σαν πρωταγωνιστή αυτό το basic κομμάτια. Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα jeans της αγοράς και στα παρουσιάζουμε σε έναν Fashion Guide που καλό είναι «να μελετήσεις» πριν την επόμενη αγορά σου. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Eπτά τάσεις στα εσώρουχα που μας έρχονται κατευθείαν από τα catwalks της σεζόν F/W 2020-21

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss