Οδηγός Αγοράς: 10 jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς ολόκληρη την άνοιξη

Τα denim παντελόνια «στάθηκαν δίπλα μας» σε όλη την καραντίνα. Και εμείς δεν το ξεχνάμε αυτό!

Oι ηλιόλουστες μέρες έξω μας κάνουν να σκεφτόμαστε δύο πράγματα: κοντινές αποδράσεις (που δεν μπορούμε να κάνουμε) και οnline shopping για να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας (που μπορούμε να κάνουμε). Και αφού περιηγηθούμε στα floral αέρινα φορεματάκια που βλέπουμε στα αγαπημένα μας e-shops, ας κάνουμε μία στάση και στα νέα denim παντελόνια της σεζόν που είναι all season αλλά ταυτόχρονα είναι πρακτικά και κομψά και φοριούνται μέσα και έξω από το σπίτι.

Tο τελευταίο διάστημα περνάμε -και πρέπει να περνάμε- πολλές ώρες στο σαλόνι του σπιτιού μας και στην οθόνη του υπολογιστή μας κάνοντας το ηθικά σωστό και υπεύθυνο. Αυτοπεριοριζόμαστε ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περνάμε καλά για όσο κρατήσει αυτή η «καραντίνα». Και μέσα στο πλαίσιο της ατομικής μας διασκέδασης είναι σίγουρα και το shopping των jeans που τόσο αγαπάμε.

Αν θες, λοιπόν, να επενδύσεις αυτή την εποχή, σε ρούχα που θα φοράς ολόκληρο τον χρόνο ανεξαρτήτως καιρού αλλά και διάθεσης, τότε τα denim παντελόνια είναι μονόδρομος για εσένα. Τα straight jeans -στην cropped ή τη μακριά εκδοχή τους, με σκισίματα ή χωρίς, σε light blue ή dark απόχρωση- είναι το είδος του παντελονιού που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φοριέται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τα slouchy αλλά και τα flare παντελόνια που θα βρεις στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Διάλεξε ποιο θες να εντάξεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου και… Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: Με αυτά τα γυαλιά οράσεως θα είσαι η πιο κομψή και μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss