Οδηγός Αγοράς: 10 preppy πουκάμισα που θα κάνουν πιο κομψό κάθε σύνολό σου

Tώρα στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις τα πιο chic, μονόχρωμα σχέδια αυτού του mannish ρούχου.

Τα ρούχα-δάνεια από την ανδρική γκαρνταρόμπα δεν είναι μόνο ότι εκπέμπουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, είναι ότι είναι εξορισμού κατάλληλα για τα office looks (όταν ξαναπάμε στα γραφεία μας, όσες εργαζόμαστε ακόμα με τηλεργασία) και μία διαχρονική επένδυση. Τώρα, λοιπόν, που οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσθέσεις ακόμα ένα πουκάμισο στη συλλογή σου με preppy ρούχα. Ένα είναι το βέβαιο: πως δεν θα πάει χαμένο.

Δεν νομίζω, άλλωστε, πως υπάρχει γυναίκα γεννημένη στα 80s που να μην τη σημάδεψε η σκηνή στο «Pretty Woman» όπου η Julia Roberts φοράει το πουκάμισο του Richard Gere και κυκλοφορεί με αυτό μέσα στο δωμάτιο. Πρέπει να ήταν από τις πρώτες φορές που βλέπαμε και αυτή τη «χρήση» ενός αμιγώς ανδρικού ρούχου. Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα και συγκεκριμένα το 1998, η Sharon Stone πάει στα Oscars φορώντας ένα λευκό πουκάμισο του συζύγου της μέσα από τη Vera Wang maxi φούστα της και το ίδιο διάστημα η αδικοχαμένη Carolyn Bessette συνοδεύει τον -επίσης αδικοχαμένο- σύντροφό της, John Kennedy Jr, σε επίσημη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με παρόμοιο outfit. Το ανδρικό πουκάμισο πέρασε σε μία δεκαετία από τις indoor, cozy εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και έγινε το αγαπημένο μας «δάνειο» από την γκαρνταρόμπα του αντίθετου φύλου.

Και σήμερα το φοράμε όχι μόνο τον χειμώνα, κάτω από blazer, βαριά παλτό και μέσα από πουλόβερ, αλλά και μέσα στο σπίτι για μία εξτρά δόση στυλ και άνεσης στις in house εμφανίσεις μας. Παρακάτω θα βρεις τα δέκα πιο κομψά σχέδια της αγοράς για να ανακαλύψεις ποιο σου ταιριάζει και να το κάνεις αμέσως δικό σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Τα 8 μεγαλύτερα fashion trends του 2021 τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss