Οδηγός Αγοράς: 10 straight jeans που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς συνέχεια

H πιο κλασική επιλογή στην κατηγορία denim είναι και πάλι στη μόδα.

Από τα «tomboys» των 90s μέχρι τα εντυπωσιακά It-Girls των 00s, δεν υπάρχει γυναίκα που ξέρει από μόδα σήμερα και δεν έχει φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή της ένα denim παντελόνι σε ίσια γραμμή. Χωρίς ρετρό καμπάνα, χωρίς cool φαρδιά μπατζάκια, ούτε skinny ούτε loose… απλά «straight». Τα Levi’s που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ΄90 σε αυτό ακριβώς το σχέδιο, θεωρούνται πλέον εμβληματικά και αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε σύγχρονο denim brand που θέλει να αναπαραστήσει το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού.

Τον φετινό χειμώνα, που όλα τα πράγματα που αφορούν τη μόδα έχουν επιστρέψει στις βασικές τους καταβολές και φαίνονται πιο διαχρονικά και πιο απλουστευμένα, αυτό που μας διδάσκει η επικράτηση ενός τέτοιου plain trend είναι πώς να εκτιμάμε την ανακύκλωση των τάσεων. Κάτι που έγραψε ιστορία, σαν αυτό το jean δεκαετίες πριν, μπορεί να το κάνει και πάλι. Γιατί δεν υποκύπτει σε εφήμερες, fashion καταβολές, αλλά μένει πιστό στον κανόνα που λέει πως «τα παντελόνια σε ίσια γραμμή κολακεύουν όλα τα στυλ και όλους τους σωματότυπους».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια straight jeans της αγοράς για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και στο σώμα σου. Σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, αλλά και σε άλλα λιγότερο «προβλέψιμα» χρώματα για denim, το ίσιο jean που θα αποκτήσεις φέτος θα το φοράς μία ζωή. Στο υπογράφουμε! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Ο Henri Matisse ήταν ο πιο επιδραστικός ζωγράφος στον χώρο της μόδας τον 20ο αιώνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss