Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα που μυρίζουν καλοκαίρι (και ας είναι ακόμα Μάρτιος!)

Πειράζει -έστω και νοητά- να κάνουμε skip την άνοιξη και να πάμε κατευθείαν στην πιο ωραία εποχή του χρόνου;

«Dream Big» που λένε και οι Αμερικάνοι και ξεκίνησε από τώρα να φαντάζεσαι ότι βρισκόμαστε στο τέλος του lockdown, ότι το καλοκαίρι είναι εδώ και το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το πότε και το πού θα πας διακοπές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχολυτικό από το να κάνει θετικές σκέψεις και εμείς σε αυτήν την «ονειροπόληση» έχουμε να προσθέσουμε και κάποιες «θετικές πράξεις» όπως είναι το shopping!

Γι’ αυτό ψάξαμε στα αγαπημένα μας e-shops και βρήκαμε από τώρα 15 φορέματα που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη μας εποχή. Εμπριμέ, αέρινα, σε shirt γραμμή, mini, midi αλλά και maxi, έχουν ως κύριο και κοινό χαρακτηριστικό τους ότι μπορούμε να τα αποκτήσουμε από τώρα και να τα φορέσουμε με demin jacket ή blazer και μπότες αυτήν την εποχή και με σανδάλια ή αθλητικά το καλοκαίρι.

Επίσης με αυτόν τον ήλιο που βλέπουμε έξω από το παράθυρο, ένα «scroll down» και μία «προσθήκη στο καλάθι» μόνο καλό θα κάνει στη διάθεσή μας. Ας ονειρευόμαστε -και ας ψωνίζουμε για- το μέλλον μας. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όσο μένουμε ακόμα κλεισμένες μέσα στο σπίτι και πατάμε κωδικό για να πάμε μέχρι το σούπερ μάρκετ. Βρες, λοιπόν, το φουστάνι που πιστεύεις πως σου ταιριάζει και κάν’ το δικό σου τώρα! Καλό Shopping!
Δες επίσης: Μπορείς να φτιάξεις την ιδανική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μόνο με 5 κομμάτια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss