Οι Άγγλοι «τελειώνουν» την European Super League – Προς οριστική διάλυση η «κλειστή» λίγκα

H μαζική αποχώρηση των αγγλικών ομάδων έβαλε και τίτλους τέλους στη δημιουργία της European Super League.

Οι αγγλικές ομάδες με την μαζική τους αποχώρηση προκάλεσαν ισχυρό πλήγμα στην European Super League. Η Σίτι άνοιξε την πόρτα και ακολούθησαν Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Τσέλσι το πρωί της Τετάρτης (21/4).

Έπειτα από τις καταιγιστικές εξελίξεις η κλειστή λίγκα όχι μόνο κατέρρευσε αλλά φαίνεται πως τελειώνει πριν καν αρχίσει παρά τις εξαγγελίες… αντοχής στην τηλεδιάσκεψη που έγινε.

Σε αυτήν διαπιστώθηκε η πρόθεση της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο να παραμείνουν πίστες στο πλάνο με ισχυρές επιφυλάξεις για τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και οι δεύτερες σκέψεις της Τσέλσι που ουσιαστικά σταμάτησαν από την στιγμή που οι υπόλοιπες 5 αγγλικές ομάδες αποχώρησαν.

Η ESL οδεύει έτσι προς οριστική διάλυση και αναστολή της δημιουργίας της καθώς ξεκίνησε με 12 ομάδες και μετά από 48 ώρες έμεινε με…6.

Επί της ουσίας έχουν μείνει -ακόμα- τρεις ισπανικές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αλλά και τρεις ιταλικές, Μίλαν Γιουβέντους και Ίντερ.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο είναι κι αυτές έτοιμες να πηδήξουν από το καράβι, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως δε θα αργήσει και η έξοδος της Μίλαν.

Πλέον αναμένουμε τις επίσημες ανακοίνωσεις καθώς και στα ξένα δίκτυα επικρατεί μπέρδεμα, με διαρροές που θέλουν τους «επιζώντες» της ESL να ετοιμάζουν δήλωση που θα αναγγέλλει ότι η διοργάνωση χωρίς τους Άγγλους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss