Οι διάσημες δίδυμες που έσωσαν τον πατέρα τους από καρκίνο

Οι ομορφότερες δίδυμες στον κόσμο, Έιβα και Λέια Κλέμεντς,  έγιναν 9 ετών και κατάφεραν να σώσουν τον πατέρα τους από τον καρκίνο.

Οι δίδυμες, Έιβα και Λέια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και συνεργάζονται, με τεράστια brands όπως Nike, Disney, Mattel και Target. Από την αρχή της καριέρας τους έχουν δικό τους λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 1.800.000 followers.

Η μητέρα τους, που πήρε την πρωτοβουλία, όταν οι αδερφές ήταν επτά ετών, να τις φέρει για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του μόντελινγκ και των social media, είχε δεχθεί κριτικές ότι τους στερεί ένα μέρος της παιδικής ηλικίας τους. Η ίδια απαντά ότι τα χρήματα που κερδίζουν προορίζονται για να εξασφαλίσουν στα κορίτσια ένα καλύτερο μέλλον.

Ωστόσο, οι δίδυμες έχουν επιδείξει αλληλεγγύη και ωριμότητα σε δύο μεγάλες περιπέτειες υγείας που αντιμετώπιζε η οικογένειά τους τον τελευταίο καιρό.

Όταν ο πατέρας τους, Κέβιν, διαγνώστηκε με λευχαιμία και λέμφωμα, ανέλαβαν μέσα από το Instagram, να τον βοηθήσουν να βρει έναν συμβατό δότη μυελού των οστών. Η κινητοποίηση του κόσμου υπήρξε τεράστια, αν και τελικά δότης έγινε ο ίδιος ο θείος τους. Μετά τη μεταμόσχευση, ο πατέρας τους έχει μπει σε διαδικασία ανάρρωσης.

Όμως ο αγώνας ευαισθητοποίησης των διδύμων δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο ξάδερφός τους διαγνώστηκε, σε ηλικία 10 μηνών, με νωτιαία μυϊκή ατροφία, η οικογένεια ξεκίνησε αφενός μια καμπάνια ευαισθητοποίησης, ώστε τα νεογέννητα μωρά να υποβάλλονται στις σχετικές εξετάσεις, αφετέρου μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας ώστε να αναπτυχθεί η πλέον αποτελεσματική θεραπεία.

δίδυμες

Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι όμορφες αλλά και ευαίσθητες δίδυμες Έιβα και Λέια συνεργάζονται με την εταιρεία βερνικιών Nail and Bone, έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην υποστήριξη των ασθενών και των γιατρών που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη σοβαρή, εκφυλιστική ασθένεια που πλήττει πολύ μικρά παιδιά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Share this:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss