Οι εικόνες του Pixel 5 της τελευταίας στιγμής υπονοούν μια αποχώρηση από τις τοπ ναυαρχίδες

Έχουμε δει πολλές διαρροές για το Google Pixel 5 πριν από τη σημερινή εκδήλωση, που κυμαίνεται από προδιαγραφές και τιμές έως renders και άλλα. Έχουμε δει και μερικές πραγματικές εικόνες, αλλά η διαρροή της τελευταίας στιγμής μας έχει δώσει μια άλλη καλή ματιά στη νέα ναυαρχίδα.

Ο γνωστός leaker Jon Prosser δημοσίευσε δύο εικόνες χρήσης του κινητού στην πραγματική ζωή στο Twitter, δείχνοντας πως φαίνεται το Google Pixel 5 να τρέχει ένα retail software. Δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Οι εικόνες Pixel 5 της τελευταίας στιγμής υπονοούν μια αποχώρηση από τις τοπ ναυαρχίδες

Οι εικόνες Pixel 5 της τελευταίας στιγμής υπονοούν μια αποχώρηση από τις τοπ ναυαρχίδες

Οι φωτογραφίες είναι σύμφωνες με προηγούμενες αναφορές, που δείχνουν μια διάτρηση οπής στο μπροστινό μέρος, ένα διπλό πίσω περίβλημα κάμερας με στρογγυλεμένες γωνίες και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Η εικόνα που δείχνει το πίσω μέρος του Pixel 5 φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές και αποκαλύψεις ότι το τηλέφωνο θα έχει ένα όχι τόσο λείο πίσω κάλυμμα.

Αυτές οι εικόνες θα μπορούσαν να μας δώσουν μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε από την άποψη του μεγέθους επίσης. Αυτός δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος τρόπος για να κρίνετε το μέγεθος και την εργονομία του τηλεφώνου, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι όσοι αναζητούν ένα μικρότερο τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας θα πρέπει να λάβουν στα σοβαρά το Pixel 5.

Άλλες διαρροές του Pixel 5 δείχνουν ένα τηλέφωνο με επεξεργαστή Snapdragon 765G, αποθήκευση 128 GB, οθόνη OLED 6 ιντσών 90Hz και μπαταρία 4.080 mAh. Το τηλέφωνο πιστεύεται επίσης ότι συσκευάζει μια κύρια κάμερα 12MP συν 16MP εξαιρετικά ευρεία πίσω κάμερα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss