Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μόλις έγιναν τάση…

Το TikTok έκανε πάλι το θαύμα του!

Θυμάσαι που εδώ και αρκετά χρόνια- μέχρι πριν λίγο καιρό- ήταν μεγάλη τάση οι ψεύτικες φακίδες; Όλα τα κορίτσια που ήθελαν να ακολουθούν πιστά τα beauty trends έπαιρναν καλλυντικά και έφτιαχναν μόνες τους faux φακίδες δείχνοντας έτσι πιο γλυκές και χαριτωμένες. Το 2021, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ξεχάσεις αυτό το trend.

Μια νέα τάση «ομορφιάς» έχει ήδη γίνει viral και… θέλει να έχουμε μαύρους κύκλους. Ναι, από εκεί που ψάχναμε την κατάλληλη και σωστή απόχρωση concealer για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους, τώρα θα πρέπει ή να τους αφήνουμε ακάλυπτους για να φαίνονται ή -αν δεν έχουμε- να δημιουργούμε!

Το νέο αυτό beauty trend έχει προκύψει από την πλατφόρμα του TikTok στην οποία ξεπετάγεται το ένα βίντεο μετά το άλλο με TikTokers να δείχνουν το πώς ακριβώς θα δημιουργήσουμε ψεύτικους μαύρους κύκλους. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, για να κάνεις faux μαύρους κύκλους χρειάζεσαι μια σκιά ή ένα μολύβι ματιών σε μοβ, μπλε ή κόκκινη απόχρωση.

Αφού βάλεις κάτω από τα μάτια λίγο προϊόν, το απλώνεις καλά με τα δάχτυλά σου και… voila! Έχεις μαύρους κύκλους. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα εκκεντρικό beauty trend, που λίγα κορίτσια θα δοκίμαζαν. Εμείς, πάντως, είμαστε της άποψης να κάνεις αυτό που εσένα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και που θεωρείς πως είναι η καλύτερη επιλογή για την εικόνα σου. Το γούστο, άλλωστε, είναι ένα εντελώς προσωπικό ζήτημα!

Διάβασε ακόμα: Η Φαίη Σκορδά μόλις έκανε την πιο hot αλλαγή στα μαλλιά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss