Οι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Armie Hammer είναι… αηδιαστικές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Είχε γίνει χαμός με τα viral μηνύματα του Armie Hammer που περιέχουν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού» που έστειλε στην φερόμενη ως «ερωμένη-σκλάβα» του, όσο ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα με την Daily Mail το “σκάνδαλο” έχει να κάνει με μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλαμβάνουν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι εστάλησαν από τον ηθοποιό το διάστημα 2016-2020, όταν και ήταν παντρεμένος (τώρα βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο του).

Η ίδια ισχυρίζεται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον Hammer τα περασμένα χρόνια και μάλιστα ήταν μία από τις πολλές ερωμένες που εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και ερωτικά και ότι αποφάσισαν όλες μαζί να τον ξεμπροστιάσουν ποστάροντας τα μηνύματά του online.

Σε νέο άρθρο από την Daily Mail για το σκάνδαλο του Armie Hammer και μετά τις αποκαλύψεις τις Courtney Vucekovich που είδατε παραπάνω, υπάρχουν και αυτές από μια ακόμα πρώην ερωμένη του ηθοποιού, την Paige Lorenze.

Η Lorenze ανέφερε πως η σχέση τους ήταν κάτι σαν 50 Shades Of Grey αλλά χωρίς τον… ρομαντισμό. Συγκεκριμένα δήλωσε πως ήταν κτητικός και αρκετά φετιχιστής, έχοντας συγκεκριμένο “πρωτόκολλο” αλλά και σκοτεινές σεξουαλικές απαιτήσεις.

Το μοντέλο ανέφερε πως υπήρχαν συνεχώς και παντού στο σώμα της σημάδια από δαγκωματιές του ηθοποιού, για τα οποία ο Hammer έλεγε πως θα έπρεπε εκείνη να νιώθει “υπερήφανη”. Παράλληλα ανέφερε πως ο ηθοποιός της είχε ξομολογηθεί πως αν δεν του έλεγε να σταματήσει θα ήθελε να δαγκώσει κομμάτι της και να το φάει.

Στην συνέχεια όπως αποκάλυψε η Lorenze, ο ηθοποιός έψαχνε και γιατρό στο Los Angeles για να της αφαιρέσει πλευρό το οποίο δεν θα… χρειαζόταν, έτσι ώστε να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει, ενώ εκείνη παράλληλα θα έβλεπε.

Δυστυχώς μιλάμε για πολύ άρρωστη κατάσταση και τα πράγματα έχουν ξεφύγει, βάσει των όσων διαβάζουμε (τα οποία φαίνονται πολύ ακραία για να μην είναι αληθινά) και την συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss