Οι Νέες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2021

Σιγά σιγά ο χειμώνας φεύγει και πλησιάζουμε στην άνοιξη. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε  η ώρα να ενημερωθείς για τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια την άνοιξη του 2021! Πιο συγκεκριμένα, τη φετινή άνοιξη θα δούμε τόσο διαχρονικά μανικιούρ όσο και μερικά φρέσκα σχέδια που θα φέρουν νέο αέρα στην εμφάνιση σου.

Τα νέα ανοιξιάτικα μανικιούρ θα πλαισιώσουν και θα ολοκληρώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Ανακάλυψε λοιπόν τις νέες τάσεις στα νύχια για την άνοιξη του 2021!

Οι Τάσεις στο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη!

Tie-Dye νύχια

Το tie-dye δεν είναι μόδα μόνο στα ρούχα αλλά και στα νύχια! Το ξεβαμμένο αυτό μανικιούρ είναι ιδιαίτερο και ανέμελο, επομένως ταιριάζει γάντι στην εποχή. Μπορείς να κάνεις το tie-dye στα νύχια σου με διάφορες αποχρώσεις, από παστέλ μέχρι πιο έντονες, ανάλογα με τα γούστα σου. Για να αναδειχθεί, καλό θα ήταν τα νύχια σου να μην είναι κοντά. Ακόμα, ταιριάζει ιδανικά σε οβάλ νύχια.

Δες επίσης: 15 Πανέμορφες ιδέες για νύχια σε καφέ χρώμα!

Αφηρημένα σχέδια στα νύχια

Τα αφηρημένα σχέδια στα νύχια είναι ένα μεγάλο trend που πολλές έχουμε ήδη αγαπήσει. Ένα τέτοιο μανικιούρ δείχνει πολύ σοφιστικέ και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αν θέλεις να δώσεις σε αυτό το trend μια πιο ανοιξιάτικη πινελιά τότε αρκεί να κάνεις τα σχέδια σε όμορφα ανοιχτά χρώματα. Έτσι, θα έχεις ένα χαρούμενο μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει!

Δες επίσης: Ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει περισσότερο στο χέρι σου!

Ρομαντικό ροζ μανικιούρ

Το ροζ είναι ένα χρώμα που είναι συνυφασμένο με τον καλό καιρό! Για το λόγο αυτό, την άνοιξη πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα ροζ μανικιούρ, το οποίο είναι ρομαντικό αλλά και κομψό. Ακόμα, ταιριάζει ιδανικά τόσο σε μακριά όσο ακόμα και σε πιο κοντά νύχια. Μη διστάσεις λοιπόν να το δοκιμάσεις τη φετινή άνοιξη!

Δες επίσης: 15 Ιδέες για πανέμορφα μοβ-λιλά νύχια που θα λατρέψεις!

Φυσικό μανικιούρ

Ένα φυσικό μανικιούρ σε nude χρώματα είναι all time classic κι αυτό δε θα αλλάξει ούτε τη φετινή άνοιξη! Με ένα τέτοιο χρώμα τα νύχια σου δείχνουν περιποιημένα, καθαρά και πολύ κομψά. Αν λοιπόν αυτό που θέλεις είναι ένα διακριτικό μεν, σικ δε μανικιούρ τότε τα γήινα, φυσικά χρώματα είναι ότι πρέπει για εσένα!

Δες επίσης: 6 Προτάσεις για διακριτικά γήινα νύχια!

Μανικιούρ με χρωματιστές άκρες

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια κλασική επιλογή που όλες μας αγαπάμε. Προκειμένου να δώσεις σε ένα κλασικό μανικιούρ μια μοντέρνα αλλά και ανοιξιάτικη λεπτομέρεια μπορείς να βάψεις τις άκρες των νυχιών σε διάφορες αποχρώσεις, εκτός από το άσπρο που συνηθίζεται. Μπορείς λοιπόν να βάψεις το τελείωμα των νυχιών σε παστέλ αποχρώσεις και να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πολύ παιχνιδιάρικα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss