Οι πέντε καλύτερες στυλιστικές συμβουλές για ψηλές γυναίκες

Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να ντύνεσαι σωστά αν είσαι πάνω από 1,70 cm.

Μπορεί να θεωρείς πως το να βρει ρούχα μία γυναίκα που το ύψος της είναι πάνω από 1,75 είναι εύκολο. Ή να πιστεύει; πως αυτές οι γυναίκες μπορούν να υιοθετήσουν όποια hot τάση βρίσκεται στη μόδα και να δείχνουν πάντα υπέροχες. Ωστόσο, δεν συνειδητοποιούν όλοι ότι αυτά τα extra cm κάνουν το καθημερινό styling αυτών των γυναικών αρκετά πιο δύσκολο.

Αν είσαι πιο ψηλή από το μέσο όρο, πιθανότατα έχεις αγοράσει κάποιο παντελόνι που τελείωνε πολύ πάνω από τον αστράγαλο σου ή ένα πουκάμισο/μπλούζα που τα μανίκια του ήταν πολύ κοντά. Αυτό κάνει το να βρεις ρούχα για κάθε ξεχωριστό σωματότυπο ιδιαίτερα δύσκολο. Μπορεί να είσαι ψηλή και να έχεις καμπύλες ή να είσαι πολύ αδύνατη και σε όλες τις περιπτώσεις να μην είναι εύκολο να βρει το σωστό fashion item για εσένα. Επιπλέον, πολλές ψηλές γυναίκες για να μην τραβήξουν την προσοχή προσπαθούν να κρύψουν το ύψος τους μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Αν είσαι, λοιπόν, ψηλότερη από 1.70, και ψάχνεις τρόπους για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου με ιδανικό τρόπο, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές αποτελεσματικές ενδυματολογικές συμβουλές για chic ντύσιμο όλη την ημέρα.

Δες επίσης: Πέντε ουδέτερα color trends που πρέπει να δοκιμάσεις αν σου αρέσει το minimal στυλ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss