Οι πιο εναλλακτικοί και στυλάτοι τρόποι να φορέσεις φέτος τη ζώνη σου

Η προσθήκη που θα απογειώσει κάθε σου look.

Εδώ και αρκετά χρόνια τα αξεσουάρ αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής μας εμφάνισης. Δίνουν στυλ, χαρακτήρα και έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν στο λεπτό ακόμη και το πιο αδιάφορο look. Ένα από αυτά είναι και η γυναικεία ζώνη που βρίσκεται φέτος στην κορυφή των must-have της fashion λίστας μας. Φέτος έρχεται για να φορεθεί με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους που φυσικά περιλαμβάνουν το παντελόνι.

Τονίζει και κολακεύει τη μέση, δίνοντας αυτομάτως μια πιο σμιλευμένη όψη και φιγούρα. Οι συλλογές όλων των μεγάλων οίκων είναι η απόδειξη ότι οι ζώνες θα κυριαρχήσουν και αυτή τη χρονιά. Τα trends αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς όμως εμείς δεν επικεντρωνόμαστε αυτή τη φορά στο σχέδιο της ζώνης αλλά στον τρόπο με τον οποίο θα τη φορέσουμε. Ας δούμε λοιπόν μαζί όλες τις ενδιαφέρουσες επιλογές.

1) Με το αγαπημένο μας παντελόνι

Ο πιο κλασικός και εύκολος τρόπος για να σταθεροποιήσουμε το παντελόνι μας και να τονίσουμε τη μέση.

2) Πάνω από το πανωφόρι

Αρκετά παλτό και σακάκια διαθέτουν δική τους ενσωματωμένη ζώνη. Ωστόσο μπορείς πάντα να φορέσεις τη δική σου statement ζώνη πάνω από σακάκια, jackets και οποιοδήποτε πανωφόρι.

3) Πάνω από το πουκάμισο

Επίλεξε μια χοντρή ζώνη η οποία θα ολοκληρώσει κομψά το σύνολό σου και θα κάνει το πουκάμισό σου ακόμη πιο ενδιαφέρον. Το ίδιο ακριβώς trick μπορείς να εφαρμόσεις και στις μπλούζες σου.

4) Πάνω από οποιοδήποτε πλεκτό

Τα πλεκτά έχουν φέτος την τιμητική τους και ήρθε η ώρα να τα απογειώσουμε. Βρες μια ιδιαίτερη ζώνη την οποία θα φορέσεις πάνω από το oversized πουλόβερ ή με το πλεκτό φόρεμά σου.

 Δες επίσης: Αυτά είναι τα 8 πιο cool σύνολα με πρωταγωνιστή τα puffer jackets 

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν τη ζώνη μερικά από τα πιο κομψά κορίτσια ώστε να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chicisimo

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss