Οι σειρές του Netflix που ανανεώνονται είναι πιο πολλές απ’ όσες κόβονται – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια οι ακυρώσεις καλών σειρών από το Netflix, μιας και υπάρχει η θεωρία ή το “πείραγμα” πως όσες αξίζουν, συνηθίζουν να ακυρώνονται με κάποιο τρόπο.

Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Η απάντηση του Netflix είναι όχι. Βάσει στατιστικών για την ακρίβεια και με τα όσα αναφέρει η επικεφαλής του τμήματος τηλεόρασης παγκοσμίως για το Netflix, Bela Bajaria (μέσω του Deadline) δεν διαφέρει από ένα συνηθισμένο δίκτυο.

Στο Paley International Council Summit ανέφερε πως πάνω από τα 2/3 (δηλαδή σχεδόν το 67-68%) από τις σειρές ανανεώνονται, συνεπώς δεν έχει και μεγάλη διαφορά από άλλα δίκτυα. Για τις (θεωρητικά) πολλές ακυρώσεις σε πρώτες σεζόν, οφείλονται στις διαφορετικές ιδέες, ενώ ανέφερε πως αρκετές είναι αυτές που συνεχίζονται και μετά την δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως αυτό φαίνεται έτσι στον κόσμο επειδή παίρνουν ολόκληρη την πρώτη σεζόν και όχι το πιλοτικό επεισόδιο (κάτι που αποτελεί και τακτική του HBO εδώ και χρόνια), συνεπώς αν δεν πάει καλά κάποια ακυρώνεται.

Τέλος ο πρόεδρος του Netflix, Ted Sarandos, ανέφερε πως για πολλές σειρές δεν κρίνεται η επιτυχία τους με το αν έχουν πάνω από τέσσερις σεζόν ή 100 επεισόδια και μπορούν να το κάνουν με λιγότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss